Bilecikli öğretmenin büyük başarısı

Bilecikli öğretmenin büyük başarısı

Bilecikli Fizik Öğretmeni Ümit Akıncı, YKS sınavına hazırlık soru bankaları ve deneme kitaplarına hazırladığı sorularla adından söz ettiriyor.

Bilecikli Fizik Öğretmeni Ümit Akıncı, YKS sınavına hazırlık soru bankaları ve deneme kitaplarına hazırladığı sorularla adından söz ettiriyor. Kurtköy Muhtarı Mehmet Ali Akıncı’nın oğlu olan ve Balıkesir’de Fizik Öğretmenliğine devam eden Ümit Akıncı’nın değişik yayınevleri tarafından yayınlanan çok sayıda soru bankası ve deneme kitabı bulunuyor. 

Geleceğim mimarı gençlerimizin üniversite sınavına hazırlıklarına önemli katkılar sunan Ümit Akıncı, gazetemize yaptığı açıklamada, çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ifade etti. Yeni yayınlar için hazırlık yaptığını aktaran Ümit Akıncı, pandeminin öğrenciler üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiyi ortadan kaldırmak için çaba sarfettiklerini kaydetti. 

bilecikli-ogretmenin-buyuk-basarisi1.jpg

Ümit Akıncı kimdir?

Aslen Kurktköylü olan Ümit Akıncı 1977 yılında dünyaya geldi. 

İlk, orta ve lise eğitimini Bozüyük’te tamamlayan Ümit Akıncı, 2001 yılında Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 

2001 ile 2016 yılları arasında Balıkesir’in Bandırma ve Susurluk ilçelerinde değişik özel eğitim kurumlarında fizik öğretmenliği yapan Ümit Akıncı, 2016 yılında Kahramanmaraş Merkez Anadolu Lisesi’ne atanarak kamuya geçti. 2019 yılında eş durumundan Bandırma Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne atanan Akıncı halen bu okulda öğretmenlik yapıyor. 

Ümit Akıncı’nın değişik yayınevlerinden çıkmış YKS sınavına hazırlık soru bankaları ve deneme kitapları var. 

bilecikli-ogretmenin-buyuk-basarisi2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 10128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum