BİLECİKSPOR'A TSO'DAN VETO!

BİLECİKSPOR'A TSO'DAN VETO!

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Bileciksporlu futbolcuların günlük yemek ihtiyaçlarının karşılandığı lokanta ücretinin ödenmesi talebine olumsuz cevap verdi.  

Geçtiğimiz günlerde Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecik Ticaret Sanayi Odası’na bir yazı yazarak, 2016-2017 futbol sezonu içerisinde futbolcuların günlük yemek ihtiyaçlarının karşılandığı lokantaya cüzi bir ödeme yapılması için destek istemişti. Bu dilekçe üzerine yardım talebi TSO yönetimi tarafından ‘red’ edildi. Gerekçe olarak TSO’ların spor kulüplerine ödeneği olmadığı gösterildi.

'TSO'NUN BU YAKLAŞIMI BİZLERE MANİDAR GELDİ'

Konu hakkında bir değerlendirme yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, yaşananları doğrularken, “TSO’ya yemek, ulaşım ve konaklama gibi ihtiyaçlarımıza cüzi bir rakamda katkınız olur mu diye bir dilekçe yazarak yönetime sunduk. Ama karşılığında ilk defa yardım istememize rağmen olumsuz karşılanmıştır. Her konuda fuarlarda, toplantılarda hiçbir şeyi esirgemeyen TSO'nun bu yaklaşımı bizlere manidar geldi. Yorumu kamuoyuna bırakıyorum. Bilecikspor yukarıdan aşağıya doğru bütün kurumlar tarafından ‘red’ edilen, istenmeyen bir kulüp haline gelmiştir. Sadece burada ayıracağımız tek kurum Bilecik Belediyesi ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’dır. Onun dışında Bilecik’i yöneten hiçbir bürokrat, odalar, sanayi kuruluşları yoktur” dedi.

BAŞKAN ATEŞ'İN PRİM SÖZÜ

Öte yandan, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, Bilecik 1. Amatör Lig Şampiyonluğu sonrası Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlamalarda prim sözü vermiş ancak Vitraspor’la oynanan BAL baraj maçı öncesi soyunma odasına gelmeyerek prim açıklaması yapmamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum