BİLECİKSPOR'DAN BAŞKAN CAN'A ZİYARET

BİLECİKSPOR'DAN BAŞKAN CAN'A ZİYARET

Bilecikspor Kulübü Başkanı Ahmet Subaşı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Nihat Can’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Subaşı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

bilecikspordan-baskan-cana-ziyaret2.jpg
Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecikspor’un şimdiki ve geleceğine dair yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; İlimizin köklü spor kulübü Bilecikspor Kulübü Başkanı Ahmet Subaşı Bey ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette bulundular. Başkan Ahmet Bey ve yönetimini tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Sporun, Sporcunun ve Sporseverin her zaman yanındayız. Bilecikspor Kulübü bizlerin vazgeçemeyeceği ilimizin değerlerinden birisidir. Her zaman olduğu gibi Bilecikspor'un yanındayız, başarılı olmaları noktasında desteklemeye hazırız ve yolları bahtları açık olsun. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Ahmet Subaşı ise Belediye Başkanı Nihat Can’a  misafirperverliği  ve yaptığı katkılar dolayısıyla teşekkür etti.

bilecikspordan-baskan-cana-ziyaret3.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2084 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.