‘BİLECİK’TE BAŞARILI OLACAĞIZ!’

‘BİLECİK’TE BAŞARILI OLACAĞIZ!’

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, partisinin Bilecik il başkanlığını ziyaretinde, önemli açıklamalarda bulundu.

İzzet Ulvi Yönter, MHP’nin ve ülkücü camianın ilimizdeki varlığının ülkemiz açısından ayrı bir hassasiyete sahip olduğunu belirterek, “Bilecik’te başarılı olacağız ve hak ettiğimiz noktaya geleceğiz” dedi.

Bilecik’te karşılaştığı manzaranın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Yönter, İl Başkanı Fatih Yaşar başta olmak üzere tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti. Yönter, “Bilecik’te dava arkadaşlığı var, Bilecik’te ülküdaşlık var, Bilecik’te tarihsel, vicdan ve ülkü birliği var” diye konuştu.

bilecikte-basarili-olacagiz2.jpg

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, beraberindeki heyet ile birlikte çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizde geldi. Partisinin il başkanlığı binasında partililer ile buluşan İzzet Ulvi Yönter’e, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP MYK Üyesi Nevzat Ünlütürk eşlik etti.

‘EN İYİ YERE GELMEK İÇİN ÇABA SARFEDECEĞİZ’

MHP İl Başkanı M. Fatih Yaşar, programın açılışında yaptığı konuşmada, kısa bir süre önce göreve geldiklerini hatırlattı. Yönetimin belirlenmesinden hemen sonra çalışmalara başladıklarını dile getiren Fatih Yaşar, “MHP’nin Bilecik’te en iyi yere gelmesi için çaba sarfeceğiz” ifadelerini kullandı.  

İl Başkanı Yaşar’ın açılış konuşmasının ardından partililere seslenen Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek sözlerine başladı. Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin konuşan Yönter, “Sayın genel başkanımızın tedavi süreci bitti ve sağlığına kavuştu” şeklinde konuştu.

bilecikte-basarili-olacagiz3.jpg

‘HAREKETİN LİDERİ DEVLET BAHÇELİ’

Devlet Bahçeli’nin ülkemizin bekasına olan inancına dikkat çeken Yönter, şöyle devam etti:

“Sayın genel başkanımız Türklüğün beka duruşudur. Elbette haini de, zalimi de Türk ve Türkiye düşmanlarını da tir tir titretiyor. O var oldukça hainler emellerine ulaşamayacak. O var oldukça Türkiye’ye pusu kuranlar başaramayacak ve amaçlarına ulaşamayacaklar. Devlet Bahçeli Türk demek, istiklal demek, istikbal demek,  gelecek demek, ülkücü gurur demek. Hamd olsun hareketin lideri Devlet Bahçeli” diye konuştu.

‘BİLECİK, 400 ÇADIRLIK BİR TÜRKMEN OBASININ DESTANI’

Konuşmasına Bilecik’ten bahsederek devam eden İzzet Ulvi Yönter, şunları kaydetti:

“Bilecik’te dava arkadaşlığı var, Bilecik’te ülküdaşlık var, Bilecik’te tarihsel, vicdan ve ülkü birliği var. Bilecik 400 çadırlık bir türkmen obasının destanı. Bilecik bir çınar rüyasının görüldüğü kutlu topraktır. Burada yapılacak her çalışma, atılacak her adım mutlaka ve mutlaka katlanarak, büyüyerek sonuca ulaşacaktır. Biz Bilecik’te başarılı olacağız ve hak ettiğimiz noktaya geleceğiz” dedi.

bilecikte-basarili-olacagiz4.jpg

Programın son bölümünde MHP’nin Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak söz alarak görüş ve önerilerini aktardılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in Bilecik programı hediye takdiminin ardından sona erdi.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum