Bilecik’te dondurma ‘KERVAN’da yenir

Bilecik’te dondurma ‘KERVAN’da yenir

İlimizde marka haline gelen Ramazan Usta Kervan Dondurma Salonları, günlük taze sütten ürettiği dondurmaları ile Bilecik halkına hizmet ediyor.

İlimizde marka haline gelen Ramazan Usta Kervan Dondurma Salonları, günlük taze sütten ürettiği dondurmaları ile Bilecik halkına hizmet ediyor. İşletmeci Ercan Yılmaz, işlerine olan tutkusunu “1989’da işte o günlerde başlayan platonik bir sevdanın bugün ki ilan-ı aşkıdır Kervan Dondurma” ifadesiyle tarif ediyor. 

Bilecik’te 3 farklı şube ile hizmet veren Kervan Dondurma, başarının sırrını ise en iyi malzeme, hijyen, müşteri memnuniyeti ve çalışmak olarak ifade ediyor. 

kervan-dondurma.jpg

Baba Ramazan Yılmaz’ın başladığı dondurmacılık serüvenine üçüncü kuşak olarak devam eden Ercan Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bilecik’te dondurma Kervan’da yenir” dedi. Genç işletmeci Yılmaz, dondurmaların yapımından sunumuna kadar tüm süreçleri anlatarak devam ettiği açıklamasında, şunları kaydetti:

“Küçük büyük herkesin çok sevdiği dondurma sağlığa olan faydalarıyla da yaz aylarında yenebilecek en iyi tatlılardandır. Soğuk tüketildiğinden, boğaz hastalıklarına neden olduğu düşünülen dondurma, aslında çok faydalı bir besin kaynağıdır. Kemiğin yapı taşlarından olan kalsiyum ve fosfor, protein ve karbonhidrat yönünden oldukça zengin olan dondurma A, B, C, D ve E vitaminleri, potasyum, magnezyum, demir ve çinko gibi mineralleri de içerir. Özellikle süt içmeyen, yoğurt ve peynir tüketmeyen çocuklar için mükemmel bir besin kaynağıdır. Dondurmanın ham maddesinin süt sahlep ve şeker olan Kervan Dondurma Salonlarında bu ihtiyacı gönül rahatlığıyla güvenerek tüketebilirsiniz.

kervan-dondurma1.jpg

Sütü önce +90 dereceye kadar ısıtıp sonra +4 dereceye soğutma işlemi yaparız. Bu sayede sütteki zararlı mikroplar yok edilir ve şeker ile kaymağı ekleyip sütle bu aşamada buluştururuz. Bu aşama süt proteinlerinin zenginleştirilmesi ve lezzeti açısından yapılır. Olgunlaştırma işleminde zaman ve sütün derecesi çok önemlidir çünkü dondurmanın lezzeti bu aşamada ortaya çıkar ve biz buna çok önem verir gerekli tüm işlemleri yaparız. Sizin için özenle işlemlerden geçirdiğimiz lezzetli ve doğal dondurmalarımızı bir dondurma için en ideal kıvam olan -8 dereceye getirerek bu aşamada ortaya çıkarırız.

-45 derecede dondurmalarımızı ideal ısıda şokladıktan sonra -25 derecede yine ideal olan sıcaklıkta sizler için özenle hazırlayıp depoluyoruz. Uluslararası standartlarla belgeli ekipmanlar kullanarak ve konusunda uzman ekibimizle uluslararası standartlara uygun olarak özenle hazırladığımız dondurmalarımızı sizlere tüm şubelerimizde eşsiz lezzetiyle sunuyoruz.

Çeşitlerimiz; Sade, kakao, damla çikolatalı, limon, çilek, karamel, kivi, böğürtlen, ballı muz, aronia, yeşil elma, yaban mersini, kavun, antep fıstıklı, vişne, karadut, şeftali, italyan karameli, oreo bisküvili, meyve kokteyl, tahin, incir, kestane, Türk kahvesi, ceviz, güllü, bal badem, haşhaşlı, damla sakızlı, portakal.

kervan-dondurma2.jpg

Başarımızın sırrı nettir. En iyi malzemeye ulaşmak, hijyen, müşteri memnuniyeti ve çalışmak, çalışmak, çalışmak. 

Ayrıca, meyveli dondurmalarımızda %100 meyvenin kendi özünü kullanıyoruz. 1989’dan günümüze %100 saf süt doğal lezzet. Bilecik'te dondurma Kervan’da yenir. İrmik helvalı dondurmamızı tatmaya bekliyoruz.” 

Bu haber toplam 4836 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum