BİLECİK'TE İTTİFAK OLACAK MI?

BİLECİK'TE İTTİFAK OLACAK MI?

AK Parti ile MHP arasında devam eden ittifak görüşmeleri çerçevesinde tüm gözler Bilecik için alınacak karara çevrildi. Birçok iddia kamuoyunda konuşulurken AK Parti kanadından bir açıklama geldi.    

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Nihat Can, katıldığı Basın Masası programında, Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal’ın ittifaka ilişkin sorusuna verdiği cevapta, “Şu anda bu konuyla ilgili tarafımıza ulaşan bir şey yok ama bilemiyorum. Bunlar üst kurullarımızın değerlendirmesinde. Bize bir bilgi gelirse bunu kamuoyu ile paylaşırız” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, MHP Belediye Başkan Adayı Akın Atakan'da geçtiğimiz günlerde gazetemize yaptığı açıklamada, "Bilecik'te ittifak yok. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz" demişti. 

NİHAT CAN BASIN MASASI’NDA

Bilecik’te gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarının ardından Belediye Başkanı Nihat Can, Basın Masası’na konuk oldu. Nihat Can, röportajları değerlendirerek gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu programa, Yeni Bozüyük Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Önce ve Sakarya Gazetesi Muhabiri Ahmet Meşe soru ve yorumlarıyla katkı sağladı. Röportajlarımızda gündeme gelen konularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Can, vatandaşların mikrofonlarımıza aktardıklarına ilişkin açıklamalar yaptı. 

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın konuk olduğu Basın Masası’nı videodan izleyebilirsiniz.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3674 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum