BİLECİK'TE TANZİM SATIŞI YAPILACAK MI?

BİLECİK'TE TANZİM SATIŞI YAPILACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla gıda fiyatlarındaki yükselişi önlemek için hayata geçirilen tanzim satış uygulaması devam ediyor. Vatandaşlar ise Bilecik’te tanzim satışların yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

Kamuoyunun merak ettiği konuyla ilgili Basın Masası programında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, “Şu anda fiyatlarda düşüş başladığı için tanzim satış yok ama gıda fiyatları üzerinden spekülatif davranışlara girilirse gerekeni yaparız” ifadesini kullandı.

Bilecik’te tanzim satışların yapılmayacağını ifade etti. Başkan Can, fiyatlarda başlayan düşüşlerle tanzim satışlara gerek kalmadığını ifade ederek, market ve pazarlarda ilgili kuruluşlarla birlikte denetimlerin sürdüğünü söyledi.

Gıda fiyatları üzerinden vatandaşı zor durumda bırakacak her türlü spekülatif hareketin karşısında olduklarını anlatan Başkan Can, “Biz belediye olarak vatandaşımıza zarar veren kim olursa karşısında olacağız. Gereken yapılmazsa biz belediye olarak karşısında dururuz. Hangi ürün üzerinden spekülatif hareket yapılıyorsa kamyonla malı getirir dağıtırız” diye konuştu.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum