Bilecik'te uyuşturucunun kökü kazınıyor

Bilecik'te uyuşturucunun kökü kazınıyor

Bilecik’te, polis ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği birbirinden başarılı operasyonlarla uyuşturucunun kökü kazınıyor.

İçişleri Bakanlığı’nın ülke genelinde başlattığı uyuşturucu ile mücadele seferberliği kapsamında Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonlarına imza atılırken zehir tacirlerine geçit verilmiyor. 

Belirli aralıklarla gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilip nokta atışı operasyonlarda ağır darbeler indiriliyor. Bu bağlamda, geçtiğimiz günlerde Bozüyük’te başarılı bir operasyona daha imza atıldı. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alınırken 5.73 gram skunk, 0.63 gram esrar, 0.34 gram metamfetamin, 2 adet uyarıcı, 1 adet bong ve 8.05 gram bonzai yapımında kullanılan yeşil renkli bitki parçacıkları ele geçirildi.

Ayrıca, Bilecik’te uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı tespit edilen araç uygulama noktasında alındı. Araç ve M.S. isimli yabancı uyruklu sürücüsü üzerinde yapılan aramada, 71, 81 gram metamfetamin maddesi, 1,82 gram esrar maddesi, kenevir tohumu, 1 adet uyuşturucu madde tüketiminde kullanılan bong yakalandı. 
 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum