BİLECİK’TE YAŞAMAK AYRICALIK İSTİYOR

BİLECİK’TE YAŞAMAK AYRICALIK İSTİYOR

Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Lütfi Akyüz, “Bilecik’te yaşamak ayrıcalık istiyor. Dadaşlığın gururunu Bilecik’te yaşamanın ayrıcalığını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Sinan ÖNCE

Bilecik Erzurumlular Dernek Başkanı Lütfi Akyüz, “Bilecik’te yaşamak ayrıcalık istiyor. Dadaşlığın gururunu Bilecik’te yaşamanın ayrıcalığını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Bilecik Erzurumlular Derneği tarafından geleneksel bahar şenliği düzenlendi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen şenlikler Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasından dolayı geçmiş yıllara göre daha sade geçti. Yağışlı havaya rağmen Gölpark’ı dolduran Erzurumlular cağ kebabı yaparak, misafirlerini ağırladılar. 

Geçtiğimiz Cumartesi günü Gölpark’ta gerçekleşen şenliklerle ilgili açıklamalarda bulunan Bilecik Erzurumlular Derneği Başkanı Lütfi Akyüz, Bilecik’te yaşamanın ayrıcalık olduğuna dikkat çekti. Dadaşlığın gururu ile Bilecik’te yaşamanın ayrıcalığının kendilerine mutluluk verdiğini söyledi. 

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa dileklerinde bulunan Başkan Akyüz, “Bilecik Erzurumlular Derneği olarak dördüncüsünü düzenlemiş olduğumuz bahar şenliğimizin milletimize, ülkemize, Bilecik’imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Böyle rahmeti bol bir günde vatandaşlarımızın buraya teşrif etmelerine ve ayrıca sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

‘BİLECİK’TE YAŞAMAK HAKİKATEN AYRICALIK İSTİYOR’

Akyüz, sık sık Bilecik’te yaşamaktan duydukları memnuniyete vurgu yaparak şöyle konuştu:

“ Bilecik’te yaşamak hakikaten ayrıcalık istiyor. Bilecik, Osmanlı toprağı, hamurun, birliğin, beraberliğin olduğu bir yer. Buradan tüm ülkemize, milletimize birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz. Dadaşlığın gururunu Bilecik’te yaşamanın ayrıcalığını yaşıyoruz. Tüm katılan hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. 

Organizasyonumuzun hazırlanmasında emeği geçen ve bizlere destek olan başta Belediye Başkanı Selim Yağcı olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

‘ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ’

Şenlikle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Dernek Başkan Yardımcısı Ebu Talip Dursun ise Selçuklu’nun doğduğu topraklardan Osmanlı’nın doğduğu topraklara geldiklerini anlatarak şunları kaydetti:

“ Büyük Selçuklu Devleti’nin kurulduğu yer Erzurum’da doğduk büyüdük. Büyük Selçuklu Devleti’nin kurulduğu yerden büyük Osmanlı Devleti’nin kurulduğu Bilecik’te yaşamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Biz, Doğu’da sınır taşında kilit olduk, Batı’da da kilit olmaya devam edeceğiz. Bayrağımız için ezanımızın susmaması için devamlı birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bize bu imkanı verdiğini için sizlerden de Allah razı olsun.”

Sabah erken saatlerde başlayan şenlik gün boyu devam etti. 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.