Bilecik’ten 3 projeye destek

Bilecik’ten 3 projeye destek

BEBKA tarafından 12 Mart’ta ilan edilen ve toplam bütçesi 2.300.000 TL olan 2020 Yılı Teknik Destek Programına Eylül-Ekim döneminde sunulan başvurulara ilişkin değerlendirme işlemleri sona erdi.

BEBKA tarafından 12 Mart’ta ilan edilen ve toplam bütçesi 2.300.000 TL olan 2020 Yılı Teknik Destek Programına Eylül-Ekim döneminde sunulan başvurulara ilişkin değerlendirme işlemleri sona erdi. BEBKA tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda, 2020 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim döneminde yapılan 39 başvurudan 10 adet teknik destek talebi başarılı bulunurken Bilecik’ten ise 3 projeye destek çıktı.

Bu bağlamda; Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ‘Hayvanlarda Doğru Besleme Yazılımının Geliştirilmesi, Uygulaması ve Teknik Destek Hizmeti’, Gölpazarı Kaymakamlığı’nın ‘Gölpazarı Yerel Kalkınma İçin Hazırlanıyor’ ve Seranit Granit Seramik San. Ve Tic. A.Ş.’nin ‘İnovasyon ve Yenilikçiliğin Kültüre Entegrasyonu Teknik Eğitim ve Proje Danışmanlığı’ projeleri destek almaya hak kazandı.

Diğer yandan, program kapsamında, proje başına 75 bin TL’ye kadar %100 oranında destek verilecek, başvuru sahibine doğrudan bir ödeme yapılmayıp, talep edilen teknik destek ajans tarafından veya hizmet alımı yoluyla sağlanacak.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3809 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum