Bilecik’ten 9 firma listede

Bilecik’ten 9 firma listede

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Bilecik’ten 9 firma yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde Bilecik’ten 9 firma yer aldı. 

Bu bağlamda, merkezi Bilecik’te bulunan Erşan Et ve Et Ürünleri San. ve Tic. A.Ş., Sançim Bilecik Çimento San. ve Tic. A.Ş., Termal Seramik San. ve Tic. A.Ş. ile şubeleri ilimizde olan Camiş Madencilik A.Ş, Demisaş Döküm Emaye Mamülleri Sanayi A.Ş, Hepşen Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti, Sezersan Matbaacılık ve Ambalaj San. ve Tic. A.Ş, Seranit Granit Seramik San. ve Tic. A.Ş, Türk Ytong A.Ş. firmaları listede yer aldı. 

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, listede yer alan firmaları tebrik ederken, “Birlikte çalışıp, birlikte başaracağız.” dedi. Bilecik’in ekonomik potansiyeli göz önüne alındığında listede yer alan firma sayılarının yükseleceğine inandığını kaydederek, şunları kaydetti:

“Ekonomik zorluklarla mücadele ettiğimiz dönemlerde üretimi benimsemiş ve büyümeyi kendine hedef edinmiş iş dünyamızı tebrik ediyor, şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Bilecik’in sahip olduğu ekonomik potansiyeli göz önüne alındığında,  İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listelerinde  firmamızın yer alması Bilecik’in gelişen sanayisine daha çok katma değer yaratacak, istihdam ve üretimi arttırarak diğer şehirlerarasında büyüme ve kalkınma potansiyelini koruyacaktır.

Ümit ediyoruz ki şehrimiz üretmeye ve çalışmaya devam ettiği sürece İlk 500 sanayi kuruluşunda yer alan firmalarımız daha da üst sıralara çıkacak, ikinci 500 listesinde firmalarımız ilk 500 listesine girecek ve ikinci 500 listesinde de yeni Bilecikli firmalar görmeye devam edeceğiz.

Şehrimize ve ülkemize üreterek katkı sağlayan, dünya ile rekabet eden sanayicilerimizi, kuruluş yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyor, başarılarının ve emeklerinin devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 8980 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum