BİLECİK'TEN BÜYÜK BAŞARI

BİLECİK'TEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası'nın (Diyanet-Sen) Fotoğraf Sanatı Uluslararası Federasyonu (FIAP) ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayı ile düzenlediği "l. Uluslararası Din ve Toplum Fotoğraf Yarışması" ödül töreni düzenlendi. 

Bin 313 kişinin 4 bin 487 fotoğraf ile başvurduğu yarışmada Türkiye’den yarışmaya katılan Bilecikli Gürkan Öztürk ‘Mukabele’ isimli fotoğrafıyla ikinciliği alarak başta ilimiz olmak üzere ülkemize büyük bir gurur yaşattı. 

Gürkan Öztürk, Diyanet-Sen İl Başkanı İbrahim Çelik ile beraber katıldığı Ankara Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde düzenlenen törende, ödülünü Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in elinden aldı.  

Diyanet-Sen İl Temsilcisi İbrahim Çelik, Öztürk'ün büyük başarısını tebrik ederek,"Böylesine büyük bir yarışmada ilimizden başarı gelmesi bizleri onurlandırmıştır. Başta şahsım ve sendikam adına Gürkan kardeşimizi bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Diyanet-Sen'in sendikal çalışmalarının yanı sıra kültürel ve sosyal alandaki projelerinin de olduğunu anlatan İl Başkanı Çelik, bu ve buna benzer çalışmaların devam edeceğini söyledi. Bilecikli Gürkan Öztürk gibi daha başkaca yarışmalarda başarılar elde edilmesi temennilerinde bulunan Çelik,"Diyanet-Sen olarak sorumlu sendikacılık anlayışımızla birlikte ilimizin ve ülkemizin uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil edilmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi. 

Ayrıca Türkiye’den İbrahim Aysündü’nün ‘Dua’ isimli fotoğrafı da yarışmada üçüncülüğe hak kazandı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2624 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.