BİLECİK'TEN RAPOR ALDI

BİLECİK'TEN RAPOR ALDI

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bşk. Yrd. Salih Koca

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısına katıldı. Salih Koca, teşkilat mensuplarından çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 
Karşılıklı istişarelerin yapıldığı toplantıda, hizmet içi değerlendirme ve faaliyet toplantılarının önemine vurgu yapan Salih Koca, AK Parti olarak ilk günkü aşkla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların devam etmesi gerektiğini belirtti. 
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Salih Koca’nın yanı sıra, AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe ve belde belediye başkanları ile il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı. 
Değerlendirme ve İstişare toplantısında konuşan AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca; AK Parti olarak vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için teşkilat içi değerlendirme ve faaliyet toplantılarının devam edeceğini belirterek, bu toplantılara Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkanları ve Belediye Meclis üyeleri düzeyinde katılım gösterilmesinin önemini vurguladı. Ak Parti olarak ilk günkü aşkla, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların devam ettiğini belirten Koca, toplantının devamında, toplantıya katılanlar ile birlikte karşılıklı istişarelerde bulundu.

bilecikten-rapor-aldi3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2579 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum