BİLECİK’TEN YEMEN’E YARDIM ELİ

BİLECİK’TEN YEMEN’E YARDIM ELİ

İHH İnsani Yardım Vakfı Bilecik Şube Başkanı Şemsettin Yıldırım, Yemen’e başlattıkları yardım kampanyası kapsamında 18 bin lira nakdi yardım topladıklarını bildirdi.

Şemsettin Yıldırım, İHH Bilecik Şube binasında yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 gün önce başlatılan yardım kampanyasına destek olan herkese teşekkür etti. Yemen’de yaşanan insani krize dikkat çeken ve yardım kampanyasının devam ettiğini ifade eden Yıldırım, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

“Bilecik İHH olarak geçtiğimiz günlerde medya ve sosyal medya araçlığı ile tüm teşkilatımızla birlikte Yemen için yardım çağrısında bulunduk. Yaklaşık 10 günde bir Yemenli çocuğun açlık ve sefalet yüzünden öldüğü Yemen bölgesine, Ertuğrul diyarı Bilecik’ten bugün itibariyle 18.000 lira gönderiyoruz. Oralardaki bir Yemenli çocuğun derdine deva olabilirsek ne mutlu bizlere.

Bilecikli kardeşlerimize Yemen’e gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyor. Genç İHHmızdan, Kadın Kollarımıza, Yetim Birimimizden Bozüyük teşkilatımıza kadar hepsinden gösterdikleri çabadan dolayı Allah razı olsun diyoruz. Ayrıca kampanyamıza destek vererek geniş kitlelere ulaştırılmasını sağlayan siz değerli basın mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

İHH Bilecik Şube Başkanlığınca düzenlenen basın açıklamasında İHH Marmara Bölge Başkanı Ruhi Ademoğlu ile İHH Bilecik Şubesi üyeleri yer aldı.  

bilecikten-yemene-yardim-eli2.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3675 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum