BİLGİ EVİ'NİN ANAHTARI TESLİM EDİLDİ

BİLGİ EVİ'NİN ANAHTARI TESLİM EDİLDİ

Bilecik Belediyesi'nce projelendirilen ve Bien Seramik tarafından finanse edilerek yapımı tamamlanan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin anahtarı Belediye Başkanı Nihat Can'a teslim edildi.

Bilgi Evi'nin önünde düzenlenen anahtar teslim törenine, Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ve AK Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı'da katıldı.

1-544.jpg

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle açılışı yapılacak Bilgi Evi'nin ilimize hayırlar getirmesini dileyen Belediye Başkanı Nihat Can, Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan'a desteklerinden ötürü teşekkür etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Selim Yağcı ise belediye başkanlığı döneminde başlatılan projenin sona erdiğini görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Bilgi Evi'nin çocuklarımıza çok güzel hizmetler sunacağını ifade etti.

Selim Yağcı, Bien Seramik'in sosyal sanayicilik anlamında ilimize önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek, teşekkür etti.

2-548.jpg

NURULLAH ERCAN, GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan'da ilimizde faaliyet gösteren bir sanayici olarak kente katkı sağlamaktan oldukça mutlu olduğunu söyledi. Bilgi Evi'nin Bilecik eğitimine ve gelecek nesillere en güzel şekilde hizmet edeceğine inandığını kaydederek, “Bozüyük’te bir okul inşaatımız var. İnşallah onu da en kısa sürede bitireceğiz. Bu okulumuz kızımın adını taşıyacak” dedi.

3-420.jpg

Nurullah Ercan, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olmakta oldukça zorlandı.

Bilgi Evi anahtar teslim töreni hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

4-169.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4872 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.