BİLİM FUARI GÖZ DOLDURDU

BİLİM FUARI GÖZ DOLDURDU

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, renkli görüntülerle açıldı. Öğrencilerin çalışmaları ise göz doldurdu. 

1-084.jpg

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Okul bahçesinde gerçekleşen törene Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdür Vekili Hicri Görgün, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ve bazı daire müdürleri ile davetliler katıldı. 

Fuarın açılışından önce konuşan Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Avcu, Tubitak ve Tubitak 4006 bilim projelerini önemsediklerini dile getirdi. Müdür Avcu, geleceğe yön verecek bireyleri yetiştirmek için üstün çaba gösterdiklerini ifade ederek şöyle devam etti:

"Bizlere emanet edilen gelecek nesillerimizi yetiştirecek, geleceğimize yön verecek gençlerimizi manevi yönden güçlü bireyler olarak yetiştirmekle beraber geleceğe güvenle bakan, ayakları üzerinde durabilen, kendilerine güvenen, istemeleri halinde neler yapabileceklerini kendilerine göstermek, ufuk açmak, çevrelerine kanıtlamalarıyla amacıyla fırsat vermek açısından Tubitak ve Tubitak 4006 Bilim projelerini önemsemekteyiz" dedi. 

2-076.jpg

Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Avcu, fuarın ve Tubitak projelerinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı. 

Programın devamında 4006 Bilim Fuarı'nın açılış kurdelası kesilerek, projede emeği geçen öğretmenlere plaket takdim edildi. 

Davetliler fuar alanını gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 

3-043.jpg

Diğer yandan fuarın 26 Mayıs Perşembe gününe kadar açık kalacağı belirtildi.  

 

Bu haber toplam 2223 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.