'BİR DÖNEM DAHA ADAYIM'

'BİR DÖNEM DAHA ADAYIM'

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ehliman Bozkurt, mahalledeki hizmetlerin tamamlanması adına bir dönem daha aday olduğunu söyledi. 

Gazetemize yazılı açıklamada bulunan Muhtar Bozkurt şunları ifade etti: '1941 Bilecik Merkez ilçe Sütlük Köyü doğumluyum. İstanbul da Özel sektörde ve Bilecik Köy Hizmetleri İl Müdürlüğünde işçi olarak çalıştım, 1988 yılında emekli oldum.

Şehrimizin Hürriyet Mahallesi sakinlerinin teveccühleri ile Mahallemizde Muhtarlık görevime devam etmekteyim. Bu güne kadar Rabbimin izin verdiği ölçüde, mahalleme hizmet etmeye gayret ettim.


Mahallemizin ihtiyacı olan ve İlimizin simgesi haline gelen KAYI BOYU Camisini yaptırma amacı ile komşularımla beraber cami yaptırma derneğini kurduk. Bu güne kadar bize desteklerini esirgemeyen değerli mahalle sakinlerine ve Bilecikli hemşerilerime sonsuz teşekkür ederim.


Meydana gelen bu yapı Mahallemiz sakinlerinin ve değerli hayırsever vatandaşlarımızın eseridir. Ancak, henüz tamamlanamayan Camii inşaatının eksikliklerinin ve Çevre Tanzimi işi ile diğer hizmetlerin devamı hususunda aday olmam talebi, değerli Hürriyet Mahallesi Sakinlerinden gelmiştir.

Şahsım olarak görevden kaçmam söz konusu olamayacağından, bir dönem daha aday olmaya karar verdim. Komşularım teveccüh gösterir ise, yarım kalan işlerin tamamlanması hususunda elimden geleni yapmaya gayret edeceğim.

Takdir Hürriyet Mahallesi sakinlerinindir. Saygılarımla.' dedi. 

Bu haber toplam 4518 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum