BİR GIDA SKANDALI DAHA

BİR GIDA SKANDALI DAHA

Yaklaşık 15 gün önce vatandaşın ekmeğinde çıkan fare kuyruğu akıllara durgunluk getirirken, birkaç gün sonra sucuktan çıkan kurtlarla adeta skandalı yaşanmıştı. Konuya ilişkin haberimizin ardından kamuoyu gıda denetimlerinin ne kadar düzgün yapıldığını sorgularken, yeni bir skandal daha yaşandı. Bu kez vatandaşın marketten aldığı peynirden kurt çıktı. 

bir-gida-skandali-daha2.jpg

İddialara göre, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir marketten lor peyniri alan vatandaş paketi incelemeden sepete attı. Daha sonra evine geldiğinde peyniri paketini açmadan buzdolabına koydu. Birkaç gün sonra yemek için peyniri buzdolabından çıkaran vatandaş paketin içindeki kurtları fark etti. Gördükleri karşısında şaşıran vatandaş, çektiği fotoğrafları gazetemiz WhatsApp ihbar hattına yolladı. 

Gıda denetimlerinin ne kadar sağlıklı yapıldığını soran vatandaş, gönderisine şu notu düştü:

“Bilecik’te bu kaçıncı bilmiyorum. Yediğimiz içtiğimiz gıdaları denetleyen birileri yok mu bu memlekette. İnsan hayatı bu kadar hiçe sayılmamalı, koca koca marketler dünyanın parasını kazanırken vatandaşın sağlığının hiç mi kıymeti yok. Yetkili ve ilgili kim varsa lütfen bu tür olaylarla ilgilensinler.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5979 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum