BİSİKLET YOLU YAPILACAK

BİSİKLET YOLU YAPILACAK

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Nihat Can, 31 Mart Yerel seçimlerinde tekrar göreve geldiğinde Bilecik’e ilk etapta 15 kilometrelik bisiklet yolu yapacaklarını kaydetti.

Vizyon projeler hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam eden Belediye Başkanı Nihat Can, Bisiklet Yolu projesi hakkında yaptığı açıklamada,"2023 vizyon projelerimiz kapsamında Çevre Dostu Belediyecilik hizmeti gerçekleştiriyoruz’’ ifadelerini kullandı. 

Nihat Can, açıklamasında şunları kaydetti:

"Ülkemiz genelinde 5000 kilometre olarak planlanan Bisiklet Yolu Projesine bizler de Bilecik Belediyesi olarak ilk etapta 15 kilometrelik Bisiklet Yolu ile katkı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın onayı ile hizmet yolculuğumuza kaldığımız yerden devam edecek olursak; Ulaştırma Bakanlığımız ile de ortak çalışmalar yaparak şehrimizin uygun alanlarında bisiklet yolları yapacağız. Çevre yollarından ilimizde gelen ana bisiklet yollarına bağlı olarak kent içinde 15 kilometrelik tarihi ve turistik alanlara erişimin sağlanacağı şehir içi bisiklet yolu tasarladık. İlk etapta belirtilen miktar ve alanlarda gerçekleştireceğimiz projemizi büyüterek, şehrimizin birçok noktasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi. 

bisiklet-yolu-yapilacak2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum