'BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ!'

'BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ!'

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Mayıs ayı olağan belediye meclis toplantısında referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Referandum sonrası ilk kez bir araya gelen meclis toplantısının açılışında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Yağcı,"Biz hep birlikte Türkiye'yiz. Zaten birlikte olduğumuz için güçlüyüz" dedi. 

Başkan Yağcı, referandum sürecinin ülkemize yakışır şekilde geçtiğini dile getirerek, yeni sistemin ülkemize hayırlar getirmesini diledi. Yağcı,"Tren hızla devam ederken sistem değişikliği gibi hassas bir olayı trenin hızını kesmeden rayları değiştirerek gerçekleştirmeyi başardık. Herkesin kendi düşüncesi kutsaldır, hep birlikte biz Türkiye'yiz. Zaten birlikte olduğumuz için güçlüyüz" ifadelerini kullandı. 

biz-birlikte-turkiyeyiz2.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Mayıs ayı olağan belediye meclis toplantısında, belediye çalışmalarıyla ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını aktaran Başkan Yağcı, yeni otogarın çevre düzenlemesi işlerinin bittiğini ve yakın zamanda yazıhanelerin ihalelerinin yapılacağını bildirdi. 

'EN MODERN MEZBAHANELERDEN BİRİSİ OLDU'

Bilecik Belediyesi'nce yapılan mezbahanenin de bittiğini aktaran Başkan Yağcı, bölgede hatta Türkiye'de en modern mezbahanelerden birinin ilimize kazandırıldığını söyledi. Yağcı çalışmalara ilişkin açıklamasında şunları kaydetti:

"Mezbahanemiz bitti. Şu anda kasap temini noktasında çalışma var. Soğutuculu araç alarak mezbahanede kesimler hızlı bir şekilde başlayacak. Şu anda soğutuculu taşıma aracı olan kasaplarımızın her an kesim yapabileceği düzeye geldi. Bölgenin hatta Türkiye'nin en modern mezbahanelerinden birisi oldu. 

'BUZ PATEN PİSTİNİN İHALESİ YAPILDI'

Belediye binamızın yanındaki ek hizmet binasının çalışmaları sürüyor. Hedefimiz yıl bitmeden ek hizmet binasını hizmete sokmak. Hamam inşaatımız Eylül gibi bitecek. Buz paten pistinin ihalesini yaptık. Ankara'dan bir firma gerekli yatırımları yapacak. Bu yıl içerisinde orasıda hızlı bir şekilde hizmete girecek. 

PELİTÖZÜ GÜZELLEŞİYOR

Pelitözü'nde çalışmalar 10 gün içinde bitecek. Vatandaşlarımız oradan daha uygun bir halde faydalanacak. Bu arada bir lunapark kuruluş çalışmamız var. Bu sene işletmecide bir deneme yanılma metoduyla kapasiteye bakmak istiyor. Bizde işletmeciyi görmek istiyoruz. Mevcut makine ve ekipmanlarıyla çalışma yapıyor. Karşılıklı bir memnuniyet olursa gelecek yıla ilişkin köklü bir çalışma yapılacak. 

Protokolünü imzaladığımız Bilgi Evi çalışmalarına başlandı. Bien Seramik yıl sonuna kadar bitireceğini söylüyor. İnşallah bitirip halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz" dedi.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2409 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum