“Bizim ittifakımız gizli değil”

“Bizim ittifakımız gizli değil”

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, MHP İl Başkanı Fatih Yaşar’ı ziyaretinde, Millet İttifakı’na göndermede bulunarak, “Bizim ittifakımız gizli değil” dedi.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindeki heyet, MHP İl Başkanı Fatih Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. MHP İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Cumhur İttifakı ortakları görüş alışverişinde bulundu. 

Serkan Yıldırım, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Millet İttifakı’na göndermede bulunarak, “Bizim ittifakımız gizli değil, hiçbir ortamda ittifakımızı gizleme gereği duymuyoruz” dedi. 

serkan-yildirim1.jpg

Cumhur İttifakı’nın samimi temeller üzerine kurulduğunu ve hasbi duygular içerisinde ‘Türkiye’ paydasında buluşulduğunu aktaran Serkan Yıldırım, şöyle devam etti:

“Cumhur İttifakı olarak yol yürüdüğümüz iki parti olarak zoraki değil, hesaplar yaparak değil, samimiyetle ülkem diyerek bir araya geliyor ve bu ittifakı hiçbir yerde gizleme gereksinimi duymuyoruz. İl Başkanı Fatih Yaşar’a ve MHP Bilecik Teşkilatına misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

serkan-yildirim2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3529 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum