BOZGİED'DEN BOZÜYÜK TEKLİFİ

BOZGİED'DEN BOZÜYÜK TEKLİFİ

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı Celali Yılmaz, üniversiteye giriş sınavlarının Bozüyük ilçesinde yapılabileceğini belirterek, "Bozüyük bu sınavları rahatlıkla düzenleyebilecek kapasitede ve yeterliliktedir" dedi. 

Celali Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarını ve konunun yetkililerini teklifiyle ilgilenmeye davet etti.  

Celali Yılmaz, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Üniversite sınavı Bozüyük'te de yapılmalı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde görevliydim. Sınav  çıkışı üniversiteden şehir merkezine 45 dakikada gelebildik. Bu üniversite sınavında da gördük ki Bozüyüklü öğrenci ve öğretmenler sınava girmek ve sınavda görev alabilmek için Bilecik ve Eskişehir'e aktı. Petrolü olmayan ülkemizin; benzin, zaman ve emek yönünden tasarruf edebilmesi için ülkemizde büyük ilçelerin bazılarında yapılan bu sınav ilçemizde de yapılmalıdır. Pazaryeri'nde ikamet eden öğrenci ve öğretmenlerin de ilçemizi tercih edeceği göz önünde bulundurulursa yaklaşık 2500 öğrenci ve öğretmenin Bozüyük'te sınava katılacağı görülmektedir. Bozüyük bu sınavları rahatlıkla düzenleyebilecek kapasitede ve yeterliliktedir. Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği Başkanı olarak bu konunun gerekli mercilere iletilmesi ve kamu oyu oluşturulması için yerel yönetimimizi, kent konseyini, diğer STK'lar ve ticaret odasını, konuya duyarlı tüm kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarımızı duyarlılığa davet ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3376 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum