Boztram hizmete açıldı!

Bozüyük Belediyesi Boztram (Tramvaylar) ve Katlı Yeraltı Otoparkı projeleri muhteşem bir organizasyonla hizmete açıldı. Tam bir görsel şölenin yaşandığı açılış ve konser programında sevilen sanatçı Şevval Sam’da Bozüyüklü hayranlarıyla buluştu.

Bozüyük Belediyesi Boztram (Tramvaylar) ve Katlı Yeraltı Otoparkı projeleri muhteşem bir organizasyonla hizmete açıldı. Tam bir görsel şölenin yaşandığı açılış ve konser programında sevilen sanatçı Şevval Sam’da Bozüyüklü hayranlarıyla buluştu. Bozüyüklüler unutulmaz bir gece geçirdiği ve yoğun ilgi gösterdiği programda izleyenler konser alanına sığmazken, konser alanı ve ana cadde dolup taştı.

boztram-hizmete-acildi.jpg

boztram.jpeg

Açılış programında ilk olarak 5 tramvay Selanik, Kurtuluş, Cumhuriyet, Çankaya ve Dolmabahçe isimleri verilen tramvayların her birinin renklerinin ve isimlerinin hikâyesi ekrana verilen görsellerle birlikte anlatıldı. Her bir tramvayın anlatımının ardından tramvaylar konser alanı yakınına gelerek vatandaşları selamladı.

boztram-hizmete-acildi-001.jpg

Tramvayların tanıtımının yapılarak hizmete girmesinin ardından sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Bozüyük burayı doldurmuş” diyerek hemşehrilerini selamladı. Ardından “Bu ülke kolay kurtarılmadı, bunun mücadelesi ağır geçti” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Bakkalcıoğlu “Bizde sizlere seçimden önce söz vermiştik. Bozüyük ana caddesinde tramvaylarımız gezecek diye. Bu projeyi yaparken bu ülkeyi bizlere emanet eden bizlerin de bizden sonraki kuşaklara emanet edeceğimiz bu ülkeyi, hep onu anarak onu yaşatarak sürdürmemiz gerektiği inancıyla Büyük Önderimizin doğduğu kentten vefatına kadarki süreci 5 tramvayımıza isimleriyle verelim istedik. Bozüyük caddelerinde insanlarımızın kent içindeki ulaşımını sağlayacak tramvaylar inşallah önümüzdeki dönemlerde Bozüyük'ün başka noktalarında da dolaşacaktır. Sevgili Bozüyüklüler, Büyük Önderimizi burada bu açılışlarını yaptığımız tramvaylarla anarken biz şu an bulunduğumuz alanda yerin altında iki kat yeraltı otoparkı var, 250 araçlık bir otopark var bu binanın altında. Onun da açılışını yapacağız. Kentimizin tüm sorunlarına dokunacak projeler ürettik. Ana cadde üzerinde orta refüj Berlin duvarı gibi kapalıydı, Öyle değil miydi? Bakın onu açtık, tramvayımızın geçişi, istasyonları, kentimiz Kent olacak, şehrimiz Kent olmayı bu projelerle elde edecek. Daha başka projelerimiz de var ama bugün burada tramvaylarımız ile yeraltı otoparkımızın açılışlarını yapalım istedik” dedi.

boztram-hizmete-acildi-002.jpg

Açılış törenlerinin ardından sahneye gelen Şevval Sam konseri ile açılış coşkusu zirve yaptı. Şevval Sam’ın programının ilk bölümünde Başkan Bakkalcıoğlu’nu sahneye davet etti ve Bozüyük’e kazandırdığı hizmetler için teşekkür ederek “Gerçekten bir yerler hizmet beklerken çok hayal kırıklığına uğradığı çok yer gördüm. Dolayısıyla bu bölgeye hizmet edilmiş olması, buraya tramvay, otopark ve çarşı meydan düzenlemesi yapmış olmanız ben gerçekten Bozüyüklüleri çok şanslı görüyorum ve onların adına çok teşekkür ediyorum. Ve bu kutlamaya da bizi davet ettiğiniz için, bizimle kutladığınız için çok şanslıyız, size çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Ardından Başkan Bakkalcıoğlu Şevval Sam’a plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

boztram-hizmete-acildi-003.jpg

Sevilen sanatçı Şevval Sam hareketli sahne performansıyla ve hiç düşmeyen temposuyla gece boyunca Bozüyüklüleri coşturdu. Zaman zaman duygusal aşk şarkıları ile duygulandıran, sevilen ve hareketli şarkılar ile doğudan batıya Anadolu’nun çeşitli yörelerinden seslendirdiği hareketli türkülerle oynatan Şevval Sam Bozüyüklülere eğlenceli saatler yaşattı.

boztram-hizmete-acildi-004.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum