BOZÜYÜK BELEDİYESİ WHATSAPP DESTEK HATTI DEVREDE

BOZÜYÜK BELEDİYESİ WHATSAPP DESTEK HATTI DEVREDE

Bozüyük Belediyesi halka daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek, vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirebilmek amacıyla Whatsapp destek hattını hizmete sundu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Bozüyük Belediyesi, bir ilke daha imza atarak, halkın şikayet ve taleplerine daha hızlı bir şekilde çözüm üretmek,  daha hızlı ve etkin bir hizmet sunabilmek amacıyla kurduğu ‘Whatsapp Destek  Hattı’ hizmet vermeye başladı. Bozüyük’te yaşayan vatandaşlar artık her türlü talep, şikâyet ve önerilerini belediye yetkililerine mobil telefonları üzerinden anlık iletebilecekler. Bozüyüklüler 0530 788 01 53 numaralı destek hattını rehberlerine kaydederek akıllı telefonlarında yüklü olan Whatsapp uygulaması ile internetin olduğu her yerden belediye yetkilileri ile anlık çevrimiçi iletişim kurabilecek, her türlü şikâyet ve taleplerini görüntülü veya yazılı bir şekilde yetkililere iletebilecek. Belediye yetkililerine Whatsapp destek hattı üzerinden iletilen talepler ise AK Masa birimi tarafından ilgili birimlere aktarılarak kısa sürede çözüme kavuşturulacak.  

Teknolojiyi aktif kullanan vatandaşlar 0530 788 01 53 numaralı Whatsapp destek hattının yanı sıra belediyeye ücretsiz 153 numaralı telefon hattı ve 314 67 00 numaralı belediye telefon hattını arayarak ulaşabilecekleri gibi www.bozuyuk.bel.tr adresi üzerinden de ulaşabilecekler.

Hayata geçirilen yeni uygulama hakkında kısa bir açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı belediyelerde halkla ilişkilerin önemine değinerek, sosyal medyanın yanı sıra teknolojinin nimetlerinden yararlanılması gerektiğini söyledi. Başkan Bakıcı “Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızın her alanında yer alıyor. Özellikle iletişim ve mesajlaşma uygulamalarının başında da Whatsapp geliyor. Bizde kurduğumuz ‘Whatsapp Destek Hattı’yla vatandaşlarımızdan gelecek görsel-yazılı her türlü talep veya şikâyete çok hızlı bir şekilde çözüm getirebileceğiz. Hattımıza fotoğraf, video ya da yazı olarak gelen her bilgi AK Masa birimi tarafından hemen değerlendirilip ilgili birimler harekete geçirilecek. Çözümün her aşamasında vatandaşımıza da gelişmelerle ilgili bilgi verilecek” dedi.

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2553 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.