BOZÜYÜK DEMOKRASİ NÖBETİNDE TEK YÜREK

BOZÜYÜK DEMOKRASİ NÖBETİNDE TEK YÜREK

Bozüyük tüm Türkiye de olduğu gibi, 15 Temmuz Cuma gecesi hayata geçirilmek istenen darbe girişimine karşı başlattığı demokrasi nöbetine devam ediyor. Dün gece ki demokrasi nöbetine Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’in de katılması Bozüyük’ün tüm güvenlik güçleriyle birlikte darbe girişimine karşı tek yürek olduğunu bir kez daha gösterdi.

1-152.jpg

Alanda bulunan vatandaşların demokrasi nöbetine katılan Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç alanda bulunanlar tarafından uzun süre alkış aldı. Bozüyük 45. Mühimmat Depo Komutanı Binbaşı Alper Koç, alana gelerek Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, AK Parti İlçe Başkanı ve vatandaşlar ile görüşerek. Türkiye’de gerçekleşen bu vahim gelişmeden duyduğu derin üzüntüyü belirtti. Alanda bir süre Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ile sohbet eden Binbaşı Alper Koç, birlik beraberliğimizi vurgulamak adına Emniyet, Belediye ve diğer devlet unsurları ile bir arada bulundu ve halk tarafından uzun süre alkışlandı. Daha sonra Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Binbaşı Alper Koç ile birlikte Garnizona giderek burada nöbet tutan askerleri ziyaret etti. Beraberinde getirdikleri baklavaları askere ikram eden Başkan Bakıcı, burada askerler ile sohbet etti. Güzel ve samimi görüntülerin ortaya çıktığı ziyaret daha sonra sona erdi.

2-142.jpg

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, demokrasi nöbetine katılan ve Cumhuriyet meydanında günlerdir ayrılmayan kalabalık ile tek tek görüşerek böylesine zor bir süreçte kendilerini yalnız bırakmadıkları için vatandaşlara teşekkür etti. Belediye çalışanları tarafından meydanda ki vatandaşlara çay ve simit ikramı yapılırken, kurulan dev ekranda Türkiye’de olan gelişmeler canlı olarak takip edildi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 7063 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum