Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği'nden bildiriye sert tepki

Bozüyük Ertuğrulgazi Derneği'nden bildiriye sert tepki

Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Celalettin Ateş, 104 emekli amiral tarafından yayımlanan darbe imalı bildiriye sert tepki gösterdi.

Bozüyük Ertuğrulgazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Celalettin Ateş, 104 emekli amiral tarafından yayımlanan darbe imalı bildiriye sert tepki gösterdi. Celalettin Ateş, gazetemize yaptığı açıklamada, emekli amirallere ağır sözlerle yüklenirken,"Kime hizmet ediyorsunuz?' diye sordu.  

Vatan hainleri için idam isteyen Celalettin Ateş, hükümete seslendiği açıklamasında, "Getirin idamı artık temizlensin vatan hainleri" ifadesini kullandı. 

Celalettin Ateş, konuyla ilgili açıklamasında, şunları kaydetti:

"En son düşüncenizi ete kemiğe bürüterek canlandırmak isteyenler bacağında sadece donuyla 15 Temmuz'da asfaltı öpüyorlardı. Güya 104 amiral emeklisi bir araya gelmiş kendilerince ayar vermeye kalkıyorlar, akıllarınca ültimatom veriyorlar, böyle yaparak bir yerleri harekete geçirebilir miyiz, ülkede bir kargaşa yaratabilir miyiz, ülkenin önünü kesebilir miyiz diye düşünüyorlar. Var mı başka açıklaması? 

Siz bu ülkede çalışmalarınıza karşılık paranızı aldınız şimdi emekli olarak yine paranızı alıyorsunuz. Lojman, koruma, en güzel imkanlar sunuluyor, bu ülkeden daha ne istiyorsunuz?

Ülkemizi emperyalistler kuşatmış durmada, her koldan saldırıyorlar. Ekonomisine, sınırlarına, mavi vatana, dost ve kardeş ülkelere. Ülkemiz emperyalistlere karşı mücadele ederken neredesiniz, kaçınız bir araya geldi de emperyalistlere karşı bir şey söylediniz, şimdi çıkmış kendi ülkenize itibar düşürücü yazılarla zarar veriyorsunuz, kime hizmet ediyorsunuz? Eğer ki vatansever olsanız bugüne kadar dış mihraklara karşı bir şeyler söylerdiniz, çalıştığınız dönemde FETÖ terörü içinize kadar girdi, vatanı o zaman düşünmediniz mi? 

Halkımız artık daha çok birleşerek dış düşmanlarla birlikte içerideki hainlere karşı topyekün mücadele için birlik olmslı. Siyasetçiler siyasetini, bürokratlar görevini yapsın, emeklilerde işine baksın. Varsa bu ülke için yapacakları bir şey yapılması gereken yerlere gelip öyle yapsınlar.

Eyyy ayarcılar cesaretiniz varsa parti kurup siyaset yapın, delikanlı iseniz sokağa çıkın boyunuzun ölçüsünü alalım. Eskidendi öyle hadsiz şekilde ahkam kesmek, herkes haddini bilsin. Hükümetimize sesleniyorum, getirin idamı artık temizlensin vatan hainleri" ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3041 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum