Bozüyük icraat bekliyor!

Bozüyük icraat bekliyor!

Bozüyük halkı, CHP'li Bozüyük Belediyesi'nin göreve geldiği günden bu yana elle tutulur bir icraat gerçekleştirmemesini eleştirmeye başladı.

Bozüyük halkı, CHP'li Bozüyük Belediyesi'nin göreve geldiği günden bu yana elle tutulur bir icraat gerçekleştirmemesini eleştirmeye başladı. Bozüyük kamuoyu, Başkan Bakkalcıoğlu'nun vizyon proje olarak nitelendirdiği vaadlerinden hiçbirinin gerçekleşmediğini belirterek icraat istediklerini bildirdi. 

Halk arasında Bozüyük Belediyesi'ne yönelik eleştiriler artmaya başlarken belediyenin süs havuzu ile kuş yuvasından başka bir hizmet yapmadığını iddia edildi. Belediyeden bir an evvel elle tutulur hizmetler beklediklerini dile getiren bazı vatandaşlar, şu ifadelere başvurdular:

"Bir seneyi aşkın süredir Bozüyük Belediyesi’nin başındalar. Ve şu anda hala seçim öncesinde dile getirdikleri vaadlerin neredeyse hiçbirini göremiyoruz. Bozüyük’te ücretsiz su olacak dediler hani nerede? Şu anda sözde ücretsiz su projesi uygulanıyor o zaman neden su parası ödüyoruz? Başa geldikten sonra vergiydi yüzdelik dilimdi derken su paralarını fazla bile öder olduk. 

Elle tutulur gördüğümüz tek şey parktaki süs havuzu ve kuş yuvaları. Bunun için mi verdik biz oylarımızı? Sokaklar ve caddelerdeki asfaltlarda yama ve çukur olmayan yer yok arabayla giderken çukurlardan kaçmak için yer bulamıyoruz artık.

Geçtiğimiz aylardaki basın toplantılarından haberdar olduğumuz çarşıya yapılacak olan katlı otopark, Bozpark projesi ve İsmet İnönü Caddesi’ne yapılacak olduğu söylenilen tramvay hattının en ufak bir başlangıcını göremiyoruz. Bu projeleri ne zaman göreceğiz? Şimdi pandemi süreciyle gerekli aksaklıklar yaşanır ancak biz hizmet bekliyoruz. Verilen sözleri görmek istiyoruz. Lütfen bu konuda artık belediyemiz harekete geçsin.”

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5405 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum