BOZÜYÜK'TE AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

BOZÜYÜK'TE AK PARTİ SEÇİM STARTINI VERDİ

Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı, kadın kollarının düzenlemiş olduğu etkinlikle birlikte seçim startını verdi. 
24 Haziran'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi için ön hazırlıklara başlayan AK Parti Kadın Kolları, Kumral Abdal Türbesinde program düzenledi. Berat Kandili'nde bir araya gelen AK Parti üyeleri, Türkiye'nin refahı, birlik ve beraberliği için dualar ettiler.  

turbe-(2).jpg
AK Parti Kadın kolları Başkanı Gülcan Bayraktar öncülüğünde hazırlanan programa; Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Ersoy, AK Parti Aday Adayı Yasemin Ada ve AK Parti Kadın Kolları üyeleri katıldı.

turbe-(17).jpg
"Milletin ve ümmetin ümidini, geleceğini değiştireceğiz"
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar; "Kuruluşta emeği geçen Ertuğrulgazi'nin sancaktarı Kumral Abdal Hazretlerinin huzurunundayız. Biz kutlu bir davanın yegane kadınları olarak bu kutlu günde güzel bir yerde başlangıç yapmak istedik. Sizlerde buralara geldiniz bizlerin yanında oldunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Bizler Hayme Ana'nın kızları olarak, ülkemizde oynanan oyunları bozmak için milletin ve ümmetin ümidini, geleceğini değiştireceğiz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde yapacağımız çalışmalar öncesinde Bozüyük için önemli bir mekan olan buradan başlamak istedik. Hepinizin ayaklarına, gönülelerine sağlık. Rabbim yardımcımız olsun." dedi.

turbe-(28).jpg
"Aday adayı olunur ama aday olunmazsa küsülmez."
Başkan Bayraktar'ın ardından AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin sözlerine kendi yazmış olduğu şiiri ile başladı. Çetin konuşmasında; "Ey Bozüyük! Sende Kumral Abdal, Hamza beyler gibi ecdadın türbeleri var. Senin tarih yazılan Metristepe'n var. Senin Kömürsu gibi yaylaların, ormanların var. Bilecik’e Bozüyük’e Söğüt’e Pazaryeri'ne içirdiğin Karasu'yun var. Kırk dört tane köyün birde Dodurga belden var. Buralarda kardeşçe yaşayan Manavların, Muhacırların, Yörüklerin, Çerkezlerin, Dadaşların, Kürtlerin var. Senin yüksek hızlı trenin var. Birçok ilde olmayan sanayin var. Senin kışların sert, insanın mert olur Bozüyük. Sende doğdum sende yaşıyor sende öleceğim. Çünkü seni çok seviyorum Bozüyük!" 
Bir yola çıktık Rabbim inşallah yolumuzu muvaffak eylesin. AK Parti teşkilatı olarak Kumral Abdal Hazretlerinin huzuruna gelip buradan yola başlamak bizim için çok önem arz ediyor. İnşalah hep birlikte yüryeceğimiz bu 54 günlük yolculukta önce aday adaylığını koymuş kardeşlerimize başarılar diliyorum. Bu bir süreçtir. Şuan AK Parti'de altı tane aday adayımız var. Bunlardan iki tanesi aday olacaktır. AK Partide şöyle bir gelenek vardır. Aday adayı olunur ama aday olunmazsa küsülmez. Biz Bozüyük teşkilatından üye olmuş kardeşlerimize elimizden geldiği kadar aday olmaları için destek olacağız. Bu nasip işdir. Rabbim kimi nasip ederse bizim adayımız odur. Onlarla yolumuza devam edeciğiz. Yolumuz hayırlı uğurlu olsun"dedi.

turbe-(30).jpg
"Herkese eşit seviyede hizmet vermeye çalışıyoruz"
Mesut Çetin'in ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Biz müslümanlar olarak bugünleri iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bugünlerin kıymetini bilmediğimiz takdirde bilin ki bir nesli kaybediyoruz. Çocuklarımıza bugünleri hatırlatıcaz. Bizlerde bu topraklar için kutsal sayılan buranın kuruluşunda emeği olan Kumral Abdalın huzurunda bu programı gerçekleştirmek bizleri çok mutlu etti. Kadın Kolları Başkanımıza böyle bir program düzenlediği için çok teşekkür ediyorum. Sizlerde destek verip geldiniz. Ama en önemlisi birlik ve beraberliğimiz. Ne olursa olsun hayat gelip geçiyor. Bir çok insan göz açıp kapayana kadar bir ömürün geçtiğini söylüyor. Hayat o kadar kısaki bu dünyada kalp kırıp üzmeye değmez. Bizler gelip geçici insanlarız önemli birlik beraberliğimiz. Bizler AK Parti siyasetinde kalp kırmadan herkese eşit seviyede hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugünde böyle bir yerde böylesine güzel bir günde bir araya geldik. Rabbim inşallah birlik ve beraberliğimizi daim etsin, dualarımızı kabul etsin." diyerek sözlerini sonlandırdı.
Konuşmaların ardından türbe ziyareti ve ikramlar yapılarak program sona erdi.

turbe-(40).jpg

Bu haber toplam 4133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.