BOZÜYÜK’TE DEPREM

BOZÜYÜK’TE DEPREM

İsmet CEP

 

Bozüyük'te Camiliyayla Köyü merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 22.18 sıralarında meydana gelen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı meydana gelmezken deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 22.18'de merkez üssü Bilecik'in Bozüyük ilçesi'ne bağlı Camiliyayla Köyü mevkiinde 4.0 büyüklüğünde deprem kaydedildi. 

Bozüyük'ün yanısıra Bilecik merkez ve bazı ilçelerden de hissedilen deprem de herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Yerin 7.7 kilometre derinliğinde meydana gelen Camiliyayla köyünde teravih namazı kılındığı esnada hissedilen deprem vatandaşlar arasında kısa süreli endişe yaşandı. Köy imamı Sefa Güleç depremin teravih namazı kıldıkları esnada yaşandığını ve sarsıntıyı net bir şekilde hissettiklerini söyledi. Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu dile getirdi. 

 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.