BOZÜYÜK’TE DİN GÖREVLİLERİNE SEMİNER
Bozüyük'te ilçe Müftülüğü tarafından din görevlileri ve kuran kursu öğreticilerine seminer verildi.
Belediye Düğün Salonu'ndaki seminere, Müftü Burhan Çakır, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Muhammet Salih Yıldırım ve din görevlileri ve kuran kursu öğreticileri katıldı.
Çakır, kuran kurslarındaki yaş sınırının kalkması ile birlikte ilginin artacağını belirterek, kuran kursu hizmetlerinde ülke genelinde ilke, metot, amaç ve uygulama birlikteliğini sağlamak, görevlendirilen personel için mahallince düzenlenen hizmet içi eğitim seminerlerinde rehberlik etmek, hizmetin gerektirdiği yeterlikleri kazandırmak amacıyla seminer düzenlediklerini söyledi.
Çakır, 18 Hazirandan 17 Ağustos'a kadar haftada 3 gün devam edecek kursta, Kuran-ı Kerim, itikat, ibadet, siyer ve ahlak derslerinin verileceğini bildirdi.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.