BOZÜYÜK’TE “OFF-ROAD” HEYECANI

BOZÜYÜK’TE “OFF-ROAD” HEYECANI

Bozüyük'te düzenlenen Off-Road yarışları zorlu mücadelelere sahne olurken izleyicilere de heyecanlı anlar yaşattı.

bozuyukte-off-road-heyecani2.jpg

Bozüyük; ilçede ilk kez düzenlenen Off-Road yarışları, kamp ve şenlik etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dodurga yolu üzerinde Bozüyük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince hazırlanan Off-Road parkurunda 38 aracın start aldığı etkinlik park alanına ise 150 araçlık katılım sağlandı. Off-Road yarışlarının sonunda sporcular kupalarını Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun elinden aldılar. Zonguldak, Konya, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Kütahya, Düzce ve Bilecik gibi ülkenin çeşitli yerlerinden Cumartesi gününden itibaren gelmeye başlayan Off-Road tutkunları gece kurdukları kampta şenlik ateşi ile eğlenerek stres attı ve ertesi gün yapacakları yarışlar için moral depoladı. Tüm çevre düzenlemelerinin Bozüyük Belediyesi’nce yapıldığı etkinlikte Pazar günü saat 11:00 sularında Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık’ın başlama komutu ile start alan yarışlar gün boyu devam ederek Bozüyüklülere keyifli anlar yaşattı. 4 bayan sürücünün de başarı ile mücadele ettiği yarışlarda Bozüyüklü off-road tutkunları da başarılı skorlar elde etti. Yarışlarda Barış Bülbül, Yaşar Emre Ayaz, Göksel Aydın, Kemal Turhal ve Duygu Bayraktar Aydın olmak üzere ilçemizden  5 pilot yarıştı. S1 erkekler klasmanının 2.si Barış Bülbül, S2 klasmanı 3.’sü Yaşar Emre Ayaz ve Duygu Bayraktar Aydın’da bayanlar S2 klasmanı ikincisi oldu.

bozuyukte-off-road-heyecani3.jpg

Zaman zaman araçların devrildiği talihsiz kazalarında yaşandığı yarışların sonunda dereceye giren başarılı sporculara kupalarını Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu verdi. Öncelikle tüm yarışmacıları ve izleyenleri selamlayan Başkan Bakkalcıoğlu programda emeği geçen herkese teşekkür etti. “Güzel bir etkinlik olduğuna inanıyorum. İnşallah bu programı önümüzdeki yıllarda daha iyi organize olarak daha güzel bir şekilde tekrarlarız” diyen Başkan Bakkalcıoğlu yarışlarda derece alan tüm sporcuları tebrik ederek kupalarını takdim etti. Daha sonra başta Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu olmak üzere programa katkı sağlayan firmalara plaket takdiminde bulunuldu. Yoğun katılımlı, güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Kız Gibi Off-Road Derneği ve tüm yarışçılar kendilerine bu imkânı sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na ve Bozüyük Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Programda ayrıca Başkan Bakkalcıoğlu kendisi için yapılan tek araçlık özel Off-Road gösterisini ilgi ile izledi.

Hem çetin şartlarda zor engeller ile kıyasıya mücadele içeren zorlu bir motor sporu olarak, hem de, neşeli kamplar ve gezilerle, çok farklı ilgi alanlarına hitap eden Off-Road Bozüyüklülere de farklı bir hafta sonu heyecanı yaşattı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3058 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum