BOZÜYÜK’TE PİDE FİYATI NE KADAR?

BOZÜYÜK’TE PİDE FİYATI NE KADAR?

Bozüyük’te Ramazan ayının gelmesi ile birlikte fiyatı en çok merak edilen besin kaynağı olan ramazan pidesinin fiyatı belirlendi. Bozüyük’te 300 gram Ramazan pidesi 1 lira 50 kuruştan satılacak. 

Geçtiğimiz yıl 325 gram pide 1 lira 50 kuruştan satılmıştı. Bu yıl da pidenin gramajında 25 gramlık bir düşüş yapılarakpide fiyatının aynı kalması sağlandı. Konuyla ilgili olarak Ticaret ve Sanayi Odasından bir açıklama geldi. 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından yapılan açıklamada, “Çevre İl ve İlçelerde uygulanan pide gramaj ve fiyatları ve yine Odamız tarafından daha önceki yıllarda verilen fiyat tarifeleri gramaj başına düşen satış fiyatları da göz önünde bulundurularak Odamız yetkili organlarınca yapılan değerlendirme sonucunda 300 Gr. Pide 1 lira 50 kuruş olarak belirlenmiştir.  İlçemiz Kamuoyu ve Basın Kuruluşlarımızın bilgilerine sunarız. Bu vesile ile Ramazan ayının tüm üyelerimize ve camiamıza sağlık, hayır ve bereketler getirmesini dilerim” Dedi.  

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2581 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.