BOZÜYÜK’TE SEZONUN İLK ASFALTI ATILDI..
Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı hastane bahçesinde yapılan sezonun ilk asfaltlama çalışmasına katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Başkan V. Fatih Bakıcı, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen asfaltlama çalışmaları kapsamında Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan Devlet Hastanesi bahçesinde yapılan asfaltlama çalışmalarına katılarakasfaltlama alanında incelemelerde bulundu. Çalışma ekibinde yer alan personelle tek tek görüşerek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Bakıcı ayrıca yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan V. Bakıcı asfaltlama çalışmaları ile ilgili olarak “Bozüyük’te toplumun ortak kullanımında olan yerlerden birisi olan hastanemizin asfaltını atmış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın ayağını toz, toprak ve çamurdan kurtaracağız. Öncelikli olarak kamunun ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanlarda asfaltlama çalışmalarımız devam edecek. Bu yaz asfaltlanmadık yer bırakmayacağız. İlçemizin en ücra köşesine kadar asfalt atacağız” dedi. Asfaltlama çalışmalarına Belediye Başkan Yardımcıları Gençağa Seraslan ve İsmail Sağıroğlu’da katılırken Yeşilkent Mahallesi Muhtarı Hayati Çil’de çalışmalara eşlik etti.
Yeşilkent Mahallesi Devlet Hastanesi bahçesinde Cuma günü başlatılan asfaltlama çalışmaları kapsamında öncelikle yer yer bozulan ve girintili çıkıntılı bir hal alan bahçe zemini temizlendi. Ardından astar atılmasıyla birlikte bahçe asfaltlamaya uygun hale getirildi. Asfaltlama çalışması için çok sayıda hastanın giriş çıkış yapmadığı, sakin geçen hafta sonunu seçen ekipler hastane bahçesinde başlattıkları asfaltlama çalışmasını kısa süre içerisinde tamamlayarak bahçeyi vatandaşların kullanımına sundu.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.