BOZÜYÜK'TE TANSİYON DÜŞMÜYOR!

BOZÜYÜK'TE TANSİYON DÜŞMÜYOR!

Bozüyük'te, AK Parti ile CHP’nin karşılıklı açıklamaları sonrası yükselen tansiyon pek düşeceğe benzemiyor. 

Bilindiği üzere; AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, ilçede yaşanan su kesintisiyle ilgili açıklamada bulunarak CHP’li Bozüyük Belediyesi’ni eleştiri oklarının hedefine almıştı. Ardından Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu makamında düzenlediği basın toplantısında, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel ise yazılı açıklamayla Hüsnü Ersoy’a cevap vermişti. 

Gelinen süreçte, AK Partili Hüsnü Ersoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Başkan Bakkalcıoğlu’nu bu kez dolmuş ücretlerine yapılan zamlar üzerinden eleştirdi.

Bakkalcıoğlu’nun konuyla ilgili söylemlerinde tutarsızlık olduğuna dikkat çeken Hüsnü Ersoy, şunları kaydetti:

“01.08.2019 günü Bozüyük Belediye Başkanı Sn.Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ‘Dolmuşlar belediye hattında. Bu ücret belirleme odalara verildi ama dolmuşlar bir fırındaki ekmek gibi değil. Belediyenin hattını kullanan dolmuşlara belediyeden ilintisiz bir şekilde böyle bir belirleme yapılmasını kabul etmiyorum” açıklamasında bulunmasının üzerinden 20 gün sonra ve açıklama tarihinden bugüne motorin fiyatlarında düşüş olmasına rağmen zam yapılmıştır.

Biz burada zammın zaruriyetini tartışmıyoruz. Tabi ki gelişen piyasa şartlarına göre fiyat ayarlamaları her sektörde olacaktır ve yansıtılacaktır. Şoför esnafı ve dolmuşçularımız da zarar etmemelidir.

Fakat baştan dolmuş fiyat artışına karşı gibi görünüp, dolmuşçu esnafımızın talebini geri çeviren, daha sonra motorin zammı diye olmayan bir gerekçeyle zammın kaçınılmaz olduğunu hemşehrilerimize kabul ettirmeye çalışan anlayışa karşıyız” dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8560 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum