BŞEÜ 14 YAŞINDA

BŞEÜ 14 YAŞINDA

29 Mayıs 2007 tarihinde kurulan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) 14 yaşına girdi.

29 Mayıs 2007 tarihinde kurulan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) 14 yaşına girdi. 

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, üniversitenin kuruluşunun 14'üncü yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Üniversitemiz aradan geçen 14 yıllık süreçte gerçekleştirdiği başarılarla ülkemizdeki saygın üniversiteler arasında yer edinmiştir" ifadesini kullandı.

BŞEÜ'nün büyük bir aile olmayı başardığını aktaran Rektör Beydemir, "Alanında yetkin, görev bilinci ve sorumluluğu ile çalışan akademik ve idari personeli, 17 bini aşkın öğrencisi ile büyük bir aile olmayı başaran Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, gelecek yıllar için de belirlediği hedeflere emin adımlarla yürümektedir" dedi. 

Rektör Beydemir, mesajına şöyle devam etti:

"İyi eğitim görmüş, bilimsel bilgi ile donanımlı, milli ve manevi duyguları pekişmiş, ülkemizin gelecek hedeflerine öncülük edecek bireyler yetiştirmekten kıvanç duymaktayız. Dünyanın dört bir yanından gelerek üniversitemizde eğitimlerini tamamlayan misafir öğrencilerimizin ise farklı coğrafyalarda fahri elçilerimiz olarak ülkemizi temsil etmesi ayrıca bir gurur kaynağımızdır.

Üniversitemiz, İlimiz ve bölgemizdeki sanayi kuruluşlarından tarımsal faaliyetlere, sağlık hizmetlerinden sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere kadar hemen her konuda toplumla iç içe olmayı şiar edinmiştir. İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşları, sanayi tesisleri, sivil toplum örgütleri ve tüm paydaşlarımızla sürekli iletişim; doğru, sürdürülebilir ve akılcı işbirlikleri yaparak bu hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Bu duygularla üniversitemizin kuruluşunun 14. yıl dönümünü kutluyorum. Kuruluşundan itibaren özveri ile çalışan, bugünlere gelmesine katkı sağlayan akademik ve idari personelimize; Bilecik Valiliğine, Bilecik Belediyesine, Milletvekillerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Sanayici ve İş İnsanlarımıza, Bilecik halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Üniversitemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları kamuoyu ile paylaşmamızda en büyük destekçimiz olan ilimizdeki kıymetli basın mensuplarına ise özellikle teşekkür ediyorum."

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2031 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.