BŞEÜ VE BOZÜYÜK TSO İMZALARI ATTI

BŞEÜ VE BOZÜYÜK TSO İMZALARI ATTI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) iş birliğinde uygulanacak olan 3+1 Eğitim Sistemi ile ilgili protokol imzalandı. 

Protokol öncesi konuşma yapan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, protokol amacının üniversite sanayi ve sadece sanayi değil diğer iş merkezleriyle ve iş sektörüyle üniversite arasındaki münasebeti arttırmak olduğunu belirterek, “ Üniversitemizin malumunuz olduğu üzere bu yıl 3+1 uygulamasını diğer kurumlarımızla ortaklaşa yürütüyoruz. En son protokolümüzü Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’yla beraber bugün imzaladık. Amacımız üniversitemizdeki kaliteli öğrencileri, ara elemanları sanayiden değerlendirmek üzere bir planımız var. İnşallah Bozüyük ve Ticaret Sanayi Odası da bize bu konuda deksek verdi. Başkanımıza gayretleri ve çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. İnşallah öğrencilerimiz için verimli bir protokol olacak. Bütün paydaşlara kurumlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ise konuşmasında, “Öncelikle rektör hocama çok teşekkür ediyorum. Bozüyük bir sanayi kenti. Bölgemiz ve ilimiz sanayi kenti. Bu anlamda sanayicilerimizin en başta eksiği, en başta bizlerden eksiği vasıflı eleman bulamamak. Bu konuda da yapılan bu 3+1 protokolüyle birlikte yüksek okulda okuyan arkadaşlarımızın son dönemlerini iş yerlerinde geçirmesiyle ilgili yapılan faydalı bir protokol. Hem sanayicilerimiz için, işverenlerimiz için hem üniversitede okuyan öğrencilerimiz için faydalı bir protokol. İnşallah bölgemiz açısından faydalı bir proje olur. Bizlerde rektör hocamıza bize verdiği destek için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi rektörlük binasında düzenlenen törende, konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum