BŞEÜ’de toplu açılış

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ)’de yapımı tamamlanan bir dizi çalışmanın açılış töreni gerçekleştirildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ)’de yapımı tamamlanan bir dizi çalışmanın açılış töreni gerçekleştirildi. Törene; Vali Bilal Şentürk, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin ile diğer davetliler katıldı.

BŞEÜ YENİ KAPISINA KAVUŞTU

Törende ilk olarak yapımı tamamlanan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük kapısının açılış kurdelası kesildi. Daha sonra BŞEÜ Güzel Sanatlar Fakültesince tasarlanan ve Bilecik mermerinden imal edilen İstiklal Marşı Anıtı’nın açılışı yapıldı. BŞEÜ’nün yeni giriş kapısı ve İstiklal Marşı Anıtı büyük beğeni topladı.

bseude-toplu-acilis1.jpg

İNSANSIZ HAVA UÇUŞ GÖSTERİSİ MEST ETTİ

Açılış etkinlikleri kapsamında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nce geliştirilen insansız hava araçlarıyla uçuş gösterisi gerçekleştirildi. 3 farklı insansız hava aracıyla yapılan gösteri izleyenleri mest ederken büyük alkış aldı.

bseude-toplu-acilis2.jpg

ŞANLI BAYRAĞIMIZ GÖNDERE ÇEKİLDİ

İnsansız hava aracı uçuş gösterisinin ardından kampüsün tam ortasınaa yapılan bayrak direği hizmete alındı. Üniversitenin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığınca üretilen direğe şanlı bayrağımız çekildikten sonra altında hatıra fotoğrafları çekildi.

bseude-toplu-acilis3.jpg

KAMPÜS PARK AÇILDI

Açılış programının son bölümünde ise Kampüs Park’ın açılışı yapıldı. Çam ağaçları arasında doğaya zarar vermeden ahşap oturma alanları ile inşa edilen Kampüs Park, öğrencilerin hoşça vakit geçirebileceği ve boş zamanlarını değerlendirebileceği bir mekan olarak hizmete girdi.

bseude-toplu-acilis4.jpg

Açılış töreni, ikramlarda bulunulmasının ardından sona erdi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 4603 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum