BTP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

BTP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Merkez İlçe Başkanı Mehmet Altın ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti. BTP heyeti, gazetemiz muhabirlerinden Ahmet Meşe tarafından karşılandı. Sohbet ortamında geçen ziyarette ülke gündemiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Altın, BTP Genel Başkanı Haydar Baş’ın ‘Hoş Geldin Atatürk’ kitabını gazetemize hediye etti.

Heyette, Osmaneli İlçe Başkanı Metin Hastürk, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Karabaş ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Uysal yer aldı.

btpden-gazetemize-ziyaret2.jpg

Parti çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Merkez İlçe Başkanı Metin Altın, genel başkanları Haydar Baş’ın milli ekonomi modeli ve ‘Hoş Geldin Atatürk’ kitabına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Altın, açıklamasında şunları kaydetti:

“Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın söylediği gibi ‘Atatürk vatandır’, ‘Atatürk bayraktır’, ‘Atatürk tam bağımsızlıktır.’ ‘Hoş Geldin Atatürk’ kitabı Atatürk’ün bu vatanın birleştirici harcı olduğunun anlatılması amacı ile yazılmıştır. Ehlibeyte dayanan soyuyla bu vatan için yaptıklarıyla geçmiş ve geleceğimiz için en güzel örneklerden biridir” dedi.

‘MİLLİ EKONOMİ MODELİ DÜNYAYA MÜHRÜNÜ VURMUŞTUR’

Açıklamasının devamında Haydar Baş’ın milli ekonomi modelinden bahseden Altın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Milli ekonomi modeli dünyaya mührünü vurmuştur. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş 2005 yılında ilki yapılan uluslararası Milli Ekonomi Model Kongresi’nde yüzlerce bilim adamına deklare etmiştir.

Milli ekonomi modelinde ifade edilen milli paralarla ticaret formülü dünyaya mührünü vurmuştur. Milli ekonomi modeli ve milli paralarla ticaret Prof. Dr. Haydar Baş adına patentlidir. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkmanın tek formülüdür.

Şuan dünyada BRICS ülkeleri (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin, Güney Afrika Cumhuriyeti) olmak üzere birçok ülke milli ekonomi modelinden faydalanmaktadır” dedi.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.