"BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

"BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

İsmet CEP

Bozüyük Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan adayı Nail Dağlı, seçim bürosunun açılışını yaptı. 

Nail Dağlı, yeni yılın ilk gününde seçim bürosunun açılışını yaparak seçim çalışmalarına hız verdi. Dağlı, burada yaptığı açıklamada asgari ücreti değerlendirdi. Adaletsiz ve haksız düzenin alternatifi olarak bu düzeni değiştireceklerini söyledi.

Nail Dağlı yaptığı açıklamada, "Bugün seçim büromuzun açılışını gerçekleştirdik. Biliyorsunuz asgari ücret açıklandı. İşçi ve emekçi kardeşlerimize 845 lirayı reva gören zihniyeti kınıyoruz. Açlık sınırının bin 50 lira olduğu Türkiye’mizde, hele hele mahalli bölgemiz olan Bozüyük’te işçi emekçi kardeşlerimiz sıkıntı içindeler. Yüzde 80 oranında asgari ücret ile çalışılan bölgemizde takriben 6 ay da kış sürmektedir. Yakacak, kira, çoluk çocuk, geçim kaynağı derken 845 lira olan belirlenen asgari ücreti BBP olarak ve BBP Bozüyük Belediye Başkan adayı olarak kınıyorum. İnşallah bir an önce düzeltilmesi noktasında bizler de elimizden geleni yapacağız. BBP olarak biz herhangi bir partinin alternatifi değiliz. Biz adaletsiz ve haksız düzenin alternatifiyiz. Adaletli, merhametli bir düzen için bu düzeni değiştireceğiz diyoruz." dedi. 

Kadın kollarında da yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Dağlı, "Reyhan Tural hanım bizim kadın kolları başkanımızdır. Bu programı düzenleyenler de kadın kolları yönetim kurulu üyeleridir. Hanımlarımıza bu seçimlerde büyük iş düşecek. Allah nasip ederse hane hane gezeceğiz ve 1 Nisan’da inşallah başarıya ulaşacağız." dedi. Kadın kolları tarafından organize edilen seçim bürosu açılışının ilk gününde parti üyeleri ve vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.