BU KADARINA PES ARTIK!

BU KADARINA PES ARTIK!

Ertuğrulgazi Mahallesi Sevilay Sokak üzerinde bulunan Gündüz Bey Parkı’nda ortaya çıkan çirkin manzara ‘Bu kadarına da pes artık!’ dedirtti. Çocuk parkında görülen içki şişeleri aileleri tedirgin etti. Vatandaşlar, parkların güvenliğinden ve bakımından sorumlu kurumları göreve davet etti. 

bu-kadarina-pes-artik2.jpg

Mahallede ikamet eden bir bayan küçük çocuğunu oynaması için parka götürdü. Ancak karşılaştığı manzara karşısında şoka uğradı. Parkta bulunan masaların hali çöplüğü aratmadığı gibi birçok içki şişesinin olması dikkat çekti. 


Çocuk parkında oluşan çirkin manzarayı WhatsApp ihbar hattımız aracılığı ile gazetemize ulaştıran vatandaş, yetkilileri konuyla ilgilenmeye davet etti. Bir anne olarak oldukça tedirgin olduğunu ifade eden okurumuz, yetkililere şöyle seslendi:

“Mahallemizde ufakta olsa bir tanecik çocuk parkımız var. O da alemcilere mekan olmaya başlamış. Lütfen yetkililerimiz bu duruma el atsın. Her akşam polis gezmesine rağmen çocuk parkında nasıl içki içilebiliyor anlaşılır gibi değil. Biz parkı kullananlar olarak temizlik konusunda hassas davranıyoruz ama birileri gelip ufacık çocukların oynadığı parkı çöplüğe çeviriyor. Böyle devam ederse aileler çocuklarını parka götürmekten korkar hale gelecek” ifadelerini kullandı. 

bu-kadarina-pes-artik3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum