BU KÖY MAHALLE OLMA YOLUNDA!

BU KÖY MAHALLE OLMA YOLUNDA!

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gülümbe Köyü’nü mahalle yapmak için çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Yağcı, dönem dönem köy halkı ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Bu bağlamda, Gülümbe Köyü’nde düzenlenen toplantıda köy sakinleri ile bir araya gelen Başkan Yağcı, Gülümbe’nin Bilecik’in mahallesi olması durumunda şehrin gelişimine ve büyümesine önemli katkılar sunacağını ifade etti. 

Gülümbe Köyü sakinlerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Yağcı, toplantıya ilişkin değerlendirmesinde şunları aktardı:

“Gülümbe köyümüzde değerli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Şehrimizin genişlemesi, gelişmesi noktasında şehrin mahallesi olmasına ve imar kapsamına girmesine ilişkin olarak Gülümbe’mizde ikamet eden kıymetli hemşehrilerimiz ile önemli istişarelerde bulunduk.

Misafirperverlikleri ve konuya yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah Gülümbe Köyümüz şehrimizin yeni bir mahallesi olarak gelecekte şehrimizin gelişimine ve büyümesine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Hep Birlikte el ele gönül gönüle bu güzide şehri geleceğe emin adımlarla hazırlıyoruz. Biz birlikte Bilecik’iz. Hep birlikte daha iyiye daha güzele” dedi.

bu-koy-mahalle-olma-yolunda-2.jpg

bu-koy-mahalle-olma-yolunda-2-001.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum