'BU YAKLAŞIM DOĞRU DEĞİL'

'BU YAKLAŞIM DOĞRU DEĞİL'

İsitklal Mahallesi Muhtarı Nesrin Mazlum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlara verdiği iftar programına katıldı. 

Nesrin Mazlum, geçtiğimiz Perşembe günü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen iftar programında orucunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aynı masada açtı. 

İftar programından döndükten sonra Bilecik'te bazı kesimlerin kendisine haksız eleştirilerde bulunduğunu savunan Mazlum,"Valiliğin yaptığı bir program kapsamında Külliye'de sayın Cumhurbaşkanımız ile iftar yaptım. Şahsıma da Cumhurbaşkanımızın masasından yer ayrılmış, bende orada yerimi aldım. Ancak Bilecik'ten bazı kimseler bana o programa neden katıldığım ve Erdoğan'ın masasında neden yer aldığıma dair eleştirilerde bulundular. Bu yaklaşım doğru değil" dedi. 

Mazlum, kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte aynı masada iftar yapmasının yanlış olmadığı gibi ilimiz adına güzel bir tablo olduğunu dile getirdi. Külliye'de düzenlene bu tür programlara her kesimden ve her düşünceden muhtarların katıldığını anımsatan Mazlum,"Şahsıma yönelik bu eleştirileri doğru bulmadığım gibi üzüldüğümü de bildirmek isterim" ifadelerini kullandı.  

bu-yaklasim-dogru-degil2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2770 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum