'BU YOLDA HEP BİRLİKTEYİZ' PROJESİ BAŞLADI

'BU YOLDA HEP BİRLİKTEYİZ' PROJESİ BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Bu Yolda Hep Birlikteyiz’ projesi kapsamında Bilecik’te tanıtım toplantısı düzenlendi. Valilik, emniyet ve jandarmanın birlikte yürüteceği projenin lansmanı Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’nde yapıldı.

Toplantıya, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Nihat Can, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. 

1-574.jpg

Trafik kazalarını en aza indirmek maksadıyla hazırlanan proje kapsamında emniyet kemeri kullanımı, direksiyon başında cep telefonu kullanmamak ve şerit ihlali yapılmasını önlemek için çeşitli farkındalık çalışmaları yürütülecek. Projeye öğrencilerde dahil edilerek ilk, orta ve lise öğrenimi gören tüm öğrencilere eğitim verilecek. 

3-446.jpg

VALİ BÜYÜKAKIN ÖĞRENCİLERDEN DESTEK İSTEDİ

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Vali Tahir Büyükakın, öğrencilerden projeye destek istedi. Vali Büyükakın, öğrencilerin başta aileleri olmak üzere emniyet kemeri kullanmayan, trafikte telefonla konuşan ve şerit ihlali yapanları uyarmalarını ve yetkililere bilgi vermelerini talep etti. Gençlerin sosyal medya hesaplarından farkındalık oluşturacak çalışmalar yapmalarını isteyen Vali Büyükakın, öğrencilerden söz aldı. 

Tanıtım toplantısı, projeye ilişkin sunumların yapılmasıyla son buldu.

4-181.jpg 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.