’BURSA SİYASETİ BİLECİK’TEN BASKIN’

’BURSA SİYASETİ BİLECİK’TEN BASKIN’

Bursa siyaseti Bilecik'ten baskın

 

Ahmet MEŞE

 

Av. Faik Akarkarasu, Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yapımı yılan hikayesine dönen yolla ilgili farklı bir bakış açısı sergileyen Akarkarasu, Bursa siyasetinin Bilecik siyasetinden daha baskın olduğunu ve Bursalı siyasilerin Bilecik'in Yenişehir'e bağlantısını geciktirmeye çalıştıklarını iddia etti. 

 

Katıldığı Basın Masası'nda konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akarkarasu," Ben Bursa siyasetinin Bilecik siyasetine biraz daha baskın olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu yolun Bilecik bağlantısı yapıldığı takdirde İnegöl  Bursa'nın en büyük ilçesi ve buradaki sanayi ve ticaret yoğunluğunun Bilecik'e kayma ihtimali çok yüksek. Biz İnegöl'ü biraz parlatalım düşüncesinde olduklarını düşünüyorum" dedi. 

 

Basın Masası konuklarından Av. Faik Akarkarasu, Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akarkarasu, bugüne kadar hiç konuşulmayan bir iddiayı ortaya atarak, yolla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Faik Akarkarasu, Bilecik-Yenişehir yoluyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

 

'ADAM GİBİ İHALE YAPILSAYDI…'

 

"Kısaca söylemek gerekirse yol medeniyet. Biz Yenişehir yoluyla çağdaş muasır medeniyet seviyesini aşamadık. Ertuğrul beyin tespiti bence son derece doğru ve bu durum a partinin veya b partinin sorunu değil, vatandaşın sorunu. Özellikle ben bazen Bursa'ya gittiğimde geç saatlere kalırsam o yolu kullanmak istemiyorum. Yolu uzatarak İnegöl'den geliyorum. Çok riskli bir yol, şu anda oradaki iki şerit bile yüklü giden tırları kaldırmıyor. Bir an evvel sonuçlanmalı. Bu ihale süreçleri falan işin mazereti. Adam gibi ihale yapılsaydı bu iş biterdi. 

 

'BURSA SİYASETİ BİLECİK SİYASETİNDEN BASKIN'

 

Ben Bursa siyasetinin Bilecik siyasetine biraz daha baskın olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu yolun Bilecik bağlantısı yapıldığı takdirde İnegöl  Bursa'nın en büyük ilçesi ve buradaki sanayi ve ticaret yoğunluğunun Bilecik'e kayma ihtimali çok yüksek. Biz İnegöl'ü biraz parlatalım düşüncesinde olduklarını düşünüyorum .

 

Biz bunu Şişecam fabrikasında da yaşadık. Orada Bilecik siyasetinin biraz geriden gelmesi oldu" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.