BÜTÇE BÜYÜYOR

BÜTÇE BÜYÜYOR

Bilecik Belediyesi 2018 yılı mali bütçe taslağı görüşülmek üzere Plan-Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Bilecik Belediyesi’nin 82 milyon TL olarak hazırlanan 2018 yılı bütçe taslağı son şekli verilmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Bilecik Belediyesi Birim Müdürlüklerinden gelen talepler doğrultusunda hazırlanan taslak bütçe komisyon çalışmalarının ardından Aralık ayı meclis toplantısında karara bağlanacak. Böylelikle Bilecik Belediyesi’nin 2018 yılı bütçesi belirlenecek. 

BÜTÇEDE 10 MİLYON TL BÜYÜME

2018 yılı bütçesinin 82 milyon TL olarak kabul edilmesi halinde bir önceki yıla göre bütçede 10 milyon TL’lik bir büyüme gerçekleşmiş olacak. 

Bilecik Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Kasım ayı meclisinde 7 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararların tamamında oybirliği sağlandı.

GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA GÖNDERİLDİ

Bilecik Belediyesi’nin 2018 yılına ait performans programı ve 2018 yılı taslak bütçesi görüşülmek üzere Plan-Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Belediyenin tahsil ettiği ücret ve tarifelere yeni yılda yapılacak zamların belirlenmesi Ücret ve Tarife Komisyonu’na, belediyeye ait gayrimenkullerin kira bedellerinin belirlenmesi hususu ise Kira Tespit Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca imar konuları görüşülerek karara bağlandı.

NİHAT CAN GERİ DÖNDÜ

Bilecik Belediyesi Başkanvekili ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nihat Can, geçirdiği rahatsızlığın ardından yeniden meclisteki yerini aldı. Başkan Yağcı ve meclis üyeleri bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI TOPLANTIYI TAKİP ETTİ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, belediye meclisi Kasım ayı toplantısı takip etti. Meclis öncesi Başkan Yağcı’nın AK Partili meclis üyeleriyle yaptığı toplantıya katılan Nail Öztürk, meclis toplantısının da bir bölümünü izledi.

BAĞIMSIZLAR YOKTU, CHP’DEN BİR KİŞİ VARDI

Bağımsız Belediye Meclis Üyeleri Erdoğan Yeşil ve Ali Çakır, meclis toplantısına katılmazken, üç üyesi bulunan CHP’den ise sadece Ayhan Arslan toplantıda yer aldı. AK Parti ve MHP gruplarından da birer meclis üyesinin toplantıya katılmadığı görüldü. 

butce-buyuyor2.jpg

butce-buyuyor3.jpg

butce-buyuyor4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1870 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum