"BÜYÜK GURUR DUYDUK"

"BÜYÜK GURUR DUYDUK"

Aksaray'da yapılan Büyükler Bedensel Engelli Türkiye Şampiyonasında ilimizi başarıyla temsil ederek Türkiye Şampiyonu olan Bilecik Belediyesi Halter Branşı Sporcusu Furkan Sertel ile Türkiye 3.'sü olan Nihat Yel, Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti. 

1-107.jpg

Halter Antrenörleri Caner Özteke'nin de bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sertel ve Yel'in ilimizin gururu olduklarını ifade ederek: "Şehrimize Türkiye birinciliği hayırlı olsun" dedi.  

Başkan Yağcı ayrıca Bilecik Belediyesinin, gençlere yaptığı katkıların karşılığını görmeye başladığını ifade ederek: "Belediye olarak dez avantajlı gruplara yönelik özel çalışmalarımız var. Bunlardan bir tanesi de engelli kardeşlerimizin spor yapmaları konusunda gerekli zemini hazırlamak. 

Bu gençlerimiz hocalarımızın nezaretinde Bilecik Belediye Spor'un forması altında Aksaray'da yapılan Büyükler Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasına katıldılar. Bu şampiyonada 2 madalya ile döndüler. Ben bu anlamda bu genç kardeşlerimizi, bunları yetiştiren hocalarımızı ayrı ayrı kutluyorum. Bilecik Belediye Spor yöneticilerimizi de kutluyorum. Bu başarılar bize keyif verdi, mutluluk verdi. Büyük gurur duyduk. 

2-098.jpg

Bu yapmış oldukları derecelerle hem belediyemizin hem Bilecik'imizin gururu oldular. Onlar derece yapmasalar da biz onlarla gurur duyuyoruz. Onlar bizim başımızın tacı. Onlar bu spor dalına gönül vermişler bizlerde destekliyoruz. Şehrimize de bu Türkiye birinciliği hayırlı olsun" dedi. 

Başkan Yağcı konuşmasının ardından dereceye giren sporculara ve Halter Antrenörü Caner Özteke'ye hediyler verdi. 

3-055.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2218 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.