"BÜYÜKLERİMİZE HÜRMET KARARIMIZ EVET"

"BÜYÜKLERİMİZE HÜRMET KARARIMIZ EVET"

Ak Parti Sosyal Politikalar İl Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası münasebetiyle "Büyüklerimize Hürmeti Kararımız Evet" programı düzenlendi.

Ekin Kafe'de düzenlenen programa Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ümran Karayiğit, Ak Parti Sosyal Politikalar İl Başkanı Oğuz Yiğit, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Zeki Kayadelen, Sosyal Politikalar Merkez İlçe Başkanı Engin Beyce ve 70 yaş üzeri yaşlılar katıldı. 

Program Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ardından Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Zeki Kayadelen bir konuşma yaptı. Kayadelen konuşmasında programın 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğinin altını çizerek: "Büyüklerimize hürmet kararımız evet adı altında gerçekleştirdiğimiz bu özel programda sizlerle birlikte olmanın memnuniyetini belirtmek istiyorum.

"AMACIMIZ HUZURLU BİR HAYAT SÜRMENİZ"

AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla büyüklerimize yük değil servetimiz olarak bakmaktayız. Sizlerin geçimlerinizi kolaylıkla karşılamanızı, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmenizi amaçlamaktayız.

Bizler siz kıymetli büyüklerimizi aile ve sosyal hayatımızın içinde, erdem ve deneyim kaynakları olarak görmekte; sizlere hürmet ve itibar etmeyi inancımızın ve geleneğimizin temel bir unsuru olarak kabul etmekteyiz. 

Bu düşünceyle Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve talimatı ile Sosyal Politikalar Başkanlığımız bünyesinde 22 Temmuz 2004 tarihinde Yaşlılar Koordinasyon Merkezimizi (YKM) kurduk.

"İNANIYORUM Kİ; HEP BİRLİKTE EVET DİYECEKSİNİZ"

Sizler hepimizden çok daha iyi biliyorsunuz darbe dönemlerinin canım ülkemize ne acılar yaşattı. İnanıyorum ki 16 Nisan’da herkesten önce sizler sandıklara gidecek ve bir daha o görüntüler yaşanmasın diye hep birlikte kararımız evet diyeceksiniz. Bizim kararımız belli büyüklerimize hürmet, kararımız evet” dedi. 

Ak Parti Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Zeki Kayadelen'in ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı konuştu. Başkan Yağcı, ülkemizin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve önümüzdeki dönemde yeni sayfa açılacağını ifade ederek şunları dile getirdi: "Yeni Türkiye'nin büyük Türkiye'nin doğum sancılarını bugünlerde çekiyoruz. İnşallah vereceğimiz güzel kararlarla 16 Nisan'dan itibaren ülkemizde yeni bir bahar çiçekleri açacak ve yeniden bir yolculuğa başlayacağız." dedi. 

buyuklerimize-gurmet-kararimiz-evet-2.jpg

"BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYAÇ VAR"

Başkan Yağcı konuşmasının devamında 16 Nisan'da yapılacak referanduma neden gerek duyulduğuyla ilgili açıklama yaptı. Yağcı şöyle konuştu: "İçinde derdi olan kaygısı olan insanlar yapılanı değil, daha fazla nasıl yaparız, bunun arayışı, bunun kaygısı, bunun kavgası içinde olur. Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekten siyasette olduğu ilk günden itibaren siyaset anlayışını itibariyle biliyorsunuz "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" Bizlerde bunun temsilcileriyiz. İnsanı layık olan en iyi şekilde nasıl yaşatabiliriz, yarınlara nasıl hazırlayabiliriz bu dert içindeyiz bu çaba içerisindeyiz. İyinin düşmanı, daha iyidir. 15 yıllık Ak Parti döneminde yapılanlar bu sistem içinde yapıldı. Ama biz şunu gördük. Daha iyileri, güzelleri yapılabilir. Onun için bir sistem değişikliğine ihtiyaç var. Büyük Türkiye'nin doğması için ülkemizin bir sistem değişikliğine ihtiyacı var dedik. Meclisimizden 18 madde ile ifade edilen yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi geçirildi. Biz bunları dedik ama birileri de karşımıza çıktı, hatta tüm dünyada düşman olanlar  karşımıza çıktı diyorlar ki siz Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmeyin. 

"HAK ETTİKLERİ CEVABI HEP BİRLİKTE VERECEĞİZ"

Yani birşey de terettüt ettiğiniz zaman sıkıntıya düştüğünüz zaman düşman oklarının çevrildiği istikamete bakın diyor. Düşman okları nereye çevrildiyse hak doğru ordadır diyor. Bugün bir bakıyorsunuz Almanyasından, Amerikasına, Hollandasına, pkksından, hdpsine, fetösuna varıncaya kadar hepsi Cumhurbaşkanımıza döndüler. Devletimizin birliğine beraberliğine döndüler ve diyorlar ki siz bu anayasa değişikliğine evet demeyin. Evet derseniz Türk Milleti daha ileriye gidicek, bunların menfaatlerine zarar gelecek. Onun için evet demeyin hayır deyin olduğunuz yerde sayın. Bu zamana kadar sizler bizlere inandınız ve çıktığımız yolda yalnız bırakmadınız. İnşallah 16 Nisan'da da bu noktada ülkemizin kutlu geleceği için kutlu yürüyüşü için hep birlikte evet diyeceğiz ve bu milletin düşmanlarına hak ettikleri cevabı hep birlikte vereceğiz" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3247 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum