BUZLAR ERİYOR MU?

BUZLAR ERİYOR MU?

Osmaneli'ne bağlı Oğulpaşa Köyü'nün Yeşilçimen Mahallesi'nde düzenlenen iftar organizasyonu dikkat çeken bir görüntüye sahne oldu. Etkinlikte, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Milletvekili Selim Yağcı yan yana oturdu. Aralarının serin olduğu bilinen ikilinin yan yana gelmesi buzların eriyip erimediği sorusunu akıllara getirdi. 

buzlar-eriyor-mu2.jpg

Bilindiği üzere, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti tarafından aday gösterilmeyen Münür Şahin bağımsız olarak seçimlere girmişti. Seçim kampanyası süresince Milletvekili Selim Yağcı Şahin'i ağır bir dille eleştirmişti. Münür Şahin ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla üstü kapalı şekilde Selim Yağcı'yı hedef almıştı. 

Gelinen süreçte, araları serin olan Yağcı ve Şahin iftar organizasyonunda aynı masa etrafında bir araya geldi. Ancak ikilinin arasındaki buzların eriyip erimediğini zaman gösterecek.

Öte yandan, Kızılay Bilecik Şube Başkanı Mefail Ateş'in de Milletvekili Selim Yağcı'ya eşlik etmesi dikkat çeken bir başka kare oldu. Yağcı ve Ateş'in yakınlıkları bilindiği gibi AK Parti'de yaşanabilecek il başkanlığı değişikliğinde Yağcı'nın Mefail Ateş ismi üzerinde durabileceği iddiası yeniden gündeme geldi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5040 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum