‘CANLA BAŞLA CALIŞACAĞIZ’

‘CANLA BAŞLA CALIŞACAĞIZ’

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Arslanboğa, partisinin 1’inci olağan kongresinin ardından açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Cafer Arslanboğa, gazetemize yaptığı değerlendirmede, “Yaşanabilir bir Türkiye için yeniden büyük Türkiye için ömrümüz yettiğince bu milletin kurtuluşu ve selameti için milli görüşçüler olarak canla başla çalışacağız” dedi.

AK Parti iktidarına bir dizi eleştiriler getiren Arslanboğa, Necmettin Erbakan başkanlığındaki 54’üncü hükümetin icraatlarına dikkat çekti. Arslanboğa, o dönemde Türkiye tarihinde ilk defa denk bütçe oluştuğuna ifade ederek, “Asgari ücretliye nasıl yüzde 100 zam verildiyse, memura, kamu kurumundaki işçilere, özellikle emeklilere nasıl yüzde 300 zam yapıldıysa ve bu zamlar yapılırken Türkiye tarihinde ilk defa denk bütçe oluştuysa biz bunları yine yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Cafer Arslanboğa, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

“Yeniden Refah Partisi olarak 1’inci Olağan Kongremizi Allah’ın izniyle gerçekleştirdik.

Siyaset, bütün insanlığın kurtuluşu için zalimin zulmüne dur demek, mazlumların, ezilenlerin haklarını korumak için yapılırsa ibadet olur. Bizim siyasetimiz böyle bir siyasettir. Biz petrol, çimento, borç, faiz ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracat ekonomisini uygulayacağız.

1996-1997’de 11 aylık 54. Erbakan Hükümetinin yaptıkları ne ise daha fazlasını yapmak üzere iktidara geliyoruz inşallah. Asgari ücretliye nasıl yüzde 100 zam verildiyse, memura, kamu kurumundaki işçilere, özellikle emeklilere nasıl yüzde 300 zam yapıldıysa ve bu zamlar yapılırken Türkiye tarihinde ilk defa denk bütçe oluştuysa biz yine bunları yapabiliriz.

İnanç, tekeden süt çıkartır. Adaletin olmadığı bir ortamda bizler konuşurken Hz. Ömer, icraatta Turist Ömer olmayacağız. Eğitim seviyesini en üst seviyeye getireceğiz. İşsizliğin en alt seviyelere gelmesi için üretim ekonomisini uygulayacağız. Bugünkü hükümet gibi borç ekonomisi uygulamayacağız. 240 kamu kuruluşundan 170 tanesini satan bir hükümet olmayacağız. Şeker fabrikalarını satan, çiftçisine zulmeden ve onları bitiren politikaları izlemeyeceğiz. Çiftçilerimizi girdi maliyetleri ile zor durumda bırakmayacağız. İşçilerimizi, memurlarımızı, emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz.

Elektriğe, doğalgaz, petrol fiyatlarına yüksek oranlarda zam yapıp ondan sonrada insanımızla dalga geçer gibi enflasyon düştü deyip insanımızı kandırmayacağız. İnsanımıza tepeden bakmayacağız, kibirli davranmayacağız, mütevazi olacağız.

Yaşanabilir bir Türkiye için yeniden büyük Türkiye için ömrümüz yettiğince bu milletin kurtuluşu ve selameti için milli görüşçüler olarak canla başla çalışacağız.

1’inci olağan kongremiz devletimize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olsun.”  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2503 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum