ÇAVUŞOĞLU, BOZÜYÜK'TEN CHP'YE ÇATTI

ÇAVUŞOĞLU, BOZÜYÜK'TEN CHP'YE ÇATTI

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bozüyük’te katıldığı kapalı pazar yeri açılışında, CHP’yi ve CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi eleştirdi. 

‘DELEGENİN OYUNU ALAMAMIŞ, MİLLETTEN Mİ ALACAK!’

‘Dağ fare doğurdu’ diyerek CHP’nin aday bulmakta zorlandığını söyleyen Hakan Çavuşoğlu, “CHP’nin kendi delegesinin oyunu alamamış birisi milletin mi oyunu alacak! Milleti tanımadıklarını bir kez daha gösterdiler” dedi. 

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı’nın karşısında oluşturulan ittifakın siyaset mühendisliğinden ibaret olduğunu ancak kendilerinin ve milletin oynanan oyunların farkında odluğunu ifade etti. 

Aynı masa etrafında oturup çay içemeyecek insanların Recep Tayyip Erdoğan’a karşı birleşmeye çalıştıklarını kaydeden Çavuşoğlu, CHP ve CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi hedef alan açıklamasına şöyle devam etti:

‘ADETA PAPATYA FALI’

“Bir aydan beri aday çıkarmaya çalışıyorlar, adeta papatya falı, dağ fare doğurdu. CHP delegelerinin oyunu alamayan insanın milletini oyunu alabileceğini zannederek aday gösterdiler. Milleti tanımadıklarını bir kez daha gösterdiler. 

‘EKONOMİDEN ANLAYACAKLAR DEDİLER FİZİK ÖĞRETMENİ ÇIKTI’

Adam CHP’nin kendi delegesinin oyunu alamamış, bu millet onuCumhurbaşkanı yapar mı? Türkiye önemli bir ülke bunlara ülke teslim edilmez.Kendi kendilerini yönetemiyorlar daha. Ekonomiden anlayacak dediler Fizik Öğretmeni çıktı. Ülke yönetmek ciddi iştir. 

‘MUHARREM İNCE’Yİ BİTİRECEK’

CHP Genel Başkanı, Recep Tayyip Erdoğan’a karşı dokuzuncu mağlubiyetini almamak için Muharrem İnce’yi çıkardı. Hem İnce’yi bitirecek hem de kendi koltuğunu koruyacak. Bunların derdi ülke değil, tek dertleri Recep Tayyip Erdoğan’ı oradan nasıl indiririz. Ama millet her şeyin farkında. Allah’ın izni ile bu millet 24 Haziran’da mührünü vuracak. Bozüyük’te bu seçimlerde gereğini yapacak” dedi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2174 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.